Balogh József: Én is beütöttem a könyökömet

2013. november 07. 16:13

Az élettársa bántalmazásával gyanúsított országgyűlési képviselő – szemben az ügyészség által közölt beismerő vallomásával – ismét a vak komondorra fogta a történteket. Balogh József az Indexnek azt mondta: a kutya mindkettőjüket fellökte, ő is megsérült, és ha meg is ütötte Terikét, az csak véletlenül történt.

2013. november 07. 16:13

Nem hiába ment Fülöpházára az Index, hiszen végül mégis csak meg tudták szólaltatni a korábban fideszes, jelenleg független országgyűlési képviselő Balogh Józsefet, aki az ügyészség szerint súlyosan bántalmazta élettársát. Mint ismert: a politikus először tagadta, hogy ő verte volna meg a nőt, és a család vak komondorára fogta a történteket. Az ügyészség közleménye szerint viszont Balogh beismerő vallomást tett, ahol elmondta, hogy többször ököllel arcon ütötte az élettársát, majd a hajánál fogva beleverte a fejét a korlátba. A férfi most azt mondta az Indexnek, hogy úgy nem történt semmi, ahogyan az ügyészség közölte, és újra a kutyára fogta a történteket.

Az igazság az, hogy azon a héten, amikor ez a komondoros dolog történt, egész héten keményen dolgoztam. A hét elején parlament, aztán a környéken tartottam előadást a tanyavilágról. Aztán egy lagzira kellett készülni, előkészülni, beszédet írni. Aztán mikor már túl voltunk az egészen, annyira túl voltam pörögve, hogy nem tudtam elaludni a fáradtságtól. Bevettem egy altatót, de az sem segített. Lefeküdtem, de nem sikerült elaludni. Aztán kimentem, azt hittem, épp indul a Terike, mondtam neki, hogy pálinkáztunk, ne vezessen. Elkezdtem behozni Terikét. A komondor nem tudta, mit csinálunk, hogy ez most játék vagy nem. Így odaugrált, mi meg megbotlottunk és elestünk. Én is csúnyán beütöttem a könyököm. És közben lehet, hogy megütöttem a Terikét, de csak véletlenül” – fogalmazott az Indexnek Balogh József.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2013. november 08. 01:05
Fogd be a szád, Balogh!
G. Pantyelejevics
2013. november 08. 00:23
az eset teljesen világos. mivel Selmeczi Gabika kiderítette, hogy Soros György egyszer megsimogatott egy uszkárt, ami köztudottan majdnem komondor, hisz kutya, mindenki számára világos kell legyen, Terikét a nemzetközi finánctőke támadta meg, Bajnaival szövetkezve.
megélhetési prolitikus
2013. november 07. 23:22
"Balogh József: Én is beütöttem a könyökömet..." ... a büdös kurvája arccsontjába....
Nick:Hornby
2013. november 07. 22:31
A Fideszből kipaterolták, Terike megbocsátott neki, a baloldal meg állkapocs gyulladást fog kapni, mert még mindig ezt rágják. Nem kellene már kussolni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!