A Déli Áramlatról tárgyalt Orbán

2013. november 26. 09:25

Külön megbeszélést folytatott Bukarestben a magyar, a szlovén és a bolgár miniszterelnök, és arról állapodtak meg, hogy folyamatosan egyeztetnek majd a Déli Áramlattal kapcsolatban felmerülő vitás uniós kérdésekről.

2013. november 26. 09:25

A Déli Áramlat gázvezeték ügye szerepelt a magyar, a szlovén és a bolgár miniszterelnök különmegbeszélésének középpontjában kedd reggel Bukarestben, ahol folytatódik Kína és a kelet-közép-európai (KKE) térség kormányfőinek csúcstalálkozója – közölte Havasi Bertalan. A Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjének tájékoztatása szerint a három kormányfő – Orbán Viktor magyar, Plamen Oresarszki bolgár és Alenka Bratusek szlovén miniszterelnök – abban állapodott meg, hogy folyamatosan egyeztetnek az energiaprojekttel kapcsolatban felmerülő vitás európai uniós kérdésekről.

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunbella
2013. november 26. 17:25
Ha az ukrán gázrendszert megszerzik az oroszok,lesz vajon szükség a Déli Áramlatra?
ciprióta
2013. november 26. 13:58
hatalmas hibát követnek el a déli áramlat tagországai, sürgősen ki kéne szállniuk a project-ból és annak horribilis költségeit az oroszokra kell terhelni, ha szállitani akarnak ezen a vezetéken. Oka....a jelenlegi összes szállitókapacitás meghaladja a 260 milliárd köbmétert, a teljes forgalom ennek a fele, tehát többletkapacitás van már most is....és még sehol cseppfolyósitott gáz és az észak-afrikai készletek,stb...stb..
liberálzöld.
2013. november 26. 13:00
Na, remélem most már a komcsi-ruszkik után a bolgárok, a szlovének és a románok is tudomnásul vették, hogy merre kell mennie a vezetéknek!
medve
2013. november 26. 09:32
Helyes!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!