100%-os növekedés Szili Katalin új mozgalmában

2013. november 27. 12:29

Ivády Gábor is csatlakozik a Szili Katalin által alapított Közösség a Társadalmi Igazságosságért párthoz. Szili szerint azért örömteli az ex-LMP-s független képviselő csatlakozása pártjához, mert így 100 százalékkal megnő a KTI parlamenti képviselete.

2013. november 27. 12:29

Ivády Gábor független országgyűlési képviselő csatlakozik a szintén független Szili Katalin által alapított Közösség a Társadalmi Igazságosságért párthoz – jelentette be a két ellenzéki politikus szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

A volt LMP-s Ivády úgy fogalmazott: Magyarországon olyan mértékű az igazságtalanság, hogy úgy érzi, kötelessége ez ellen tenni valamit. Ezért készített egy javaslatot a polgármesterek visszahívhatóságáról, amelyet azonban nem nyújt be, mivel a jelenlegi politikai berendezkedésben nem lát esélyt annak elfogadására. Szili Katalin örömtelinek nevezte Ivády Gábor csatlakozását a KTI-hez, mert ezzel „100 százalékkal megnő a párt parlamenti képviselete”.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. november 27. 16:29
Régi elvtársak mit tudnak ígérni a választónak ,hisz a vöröshangya pártok már minden lehető legnagyobb hazugságot oda ígértek a népnek.
ballada
2013. november 27. 16:24
Szili is köpönyeget cserélt mint bajnai ,,választás után az mszpvel egyesül ki sem lépett a pártból . Imádságos szili most melyik templomba szalad imádkozni hogy a választókat megtévessze mint a nyírségi választásokon.
kukagyerek
2013. november 27. 16:14
"100%-os növekedés Szili Katalin új mozgalmában" Most már nem egyedül van, hanem ketten!
nucklear3
2013. november 27. 14:37
Ez hanyadik pártja lesz ennek az Ivádynak? Nem értem mért ilyen ostoba Szili hogy egy ilyen politikai kalandorral bútorozik össze...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!