Tizenhárom helyet rontott a magyar válogatott a világranglistán

2013. október 17. 11:13

A magyar labdarúgó-válogatott a 30-ról a 43. helyre esett vissza a nemzetközi szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, amelyet változatlanul a világ- és Európa-bajnok Spanyolország vezet.

2013. október 17. 11:13

A vb-selejtezőkön múlt pénteken Hollandiában 8-1-es vereséget szenvedett, míg kedden Andorra ellen nyertes (2-0) magyar csapatot - melynek Egervári Sándor pénteki lemondása után jelenleg nincsen szövetség kapitánya - nem csupán a selejtező csoportban második helyen zárt románok (29.), hanem a végül mögötte negyedik helyen végzett törökök (40.) is megelőzik a rangsorban.

A világranglistát továbbra is Spanyolország vezeti, mögötte Németország, Argentína, Kolumbia, Belgium, Uruguay, Svájc, Olaszország, Hollandia, Anglia és Brazília áll.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fülig Jimmy
2013. október 17. 18:49
1. A magyar futballból hivatásszerűen élőknek fogalmuk sincs, hogy mi van ma a való világban, különös tekintettel az edzőkre, merthogy ők tanítják a focistákat focizni. És ezt a sportág irányítói rájuk hagyják, mivel nekik sincs fogalmuk. 2. De azt hiszik, hogy tudják. Ugyanis „húsz-harminc évvel ezelőtt” még tudták, és megrekedtek az akkori állapotban. 3. Attól fogva, hogy letagadhatatlanná vált a világról való elavult tudásuk és a jelen világa közötti ellentmondás, azaz „tíz-húsz éve” folyamatosan „átverik” és „hülyítik” saját magukat, az állami felelősöket és magánszponzorokat, valamint a közönséget. 4. Az egész magyarfocivilágban nincs egy ember, aki tudja is, hogy mi van a való világban, és lehetőséget is kaphatna a változtatásra.
kuwiq
2013. október 17. 18:29
Végeszakadt a szrencssorozatnak. Nem kellett volna így lennie, de Sanyi bá birkózósz@rt reggelizett, felkapaszkodott az elefánt hátára, örvendezett, hogy dübörög és "nyílt sisak"os támadásba kezdett a világ egyik legjobban védekező ls egyik legjobban kotrázó csapata ellen, a fiúk pedig komolyan gondolták, hogy a főnök komolyan gondolja...Még 0:4-nél se gondolták, hogy bármin változtatni kéne....
Ultima Ratio
2013. október 17. 13:15
Mondjuk azt a listát, ahol Argentína a harmadik, nagyon-nagyon nehéz komolyan venni, bármilyen szar is legyen a magyar válogatott.
Sovereign
2013. október 17. 13:04
A felcsúti pocakot kéne edzőnek megtenni. Ő aztán tudná, mi a dörgés! jól gatyába rázná a csapatot, lgközelebb 15:1-re kapnánk ki. Új rekord lenne bazmeg. Kurvára sok értelme van százmilliárdokat a stadionokba ölni. De hát ez a párttitkár elftárs hobbija. Ha az úszás lenne, akkor most minden fideszfasz az úszodaépítés mellett érvelne. :DDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!