Telki távolt tartaná magától a pártpolitikát

2013. október 16. 13:34

Kormánypárti és ellenzéki mozgolódás is érzékelhető Telkiben, de a Pest megyei település önkormányzat szeretné megőrizni Telki pártoktól mentes közegét, és a lakók nyugalmát is. Ezt a település honlapján közzétett nyilatkozatban szögezték le.

2013. október 16. 13:34

Telki lakóinak nyugalma érdekében a község képviselő-testülete a jövő évi választások közeledtével is minden eszközt megragadva igyekszik korlátozni a „zavaró politikai tevékenységek” megjelenését a településen – közölte a Pest megyei falu honlapján az önkormányzat.

Mint írják, Telki vezetősége évtizedek óta arra törekszik, hogy a településtől távol tartsa az országos pártpolitikát. A mostani kormánypárti majd ellenzéki politikai „mozgolódás” ellenére – az egyik országos párt már kétszer kért az idén közterület-foglalási engedélyt – igyekeznek megőrizni Telki „pártoktól mentes” közegét.

Garantálják azt is, hogy a falu portálja és a helyi lap, a Telki Napló a jövőben sem ad teret egyetlen országos párt hirdetésének sem. Független weboldalként és hírújságként működik a voksolások ideje alatt is.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2013. október 16. 15:47
én csak azt nem értem hogy ha az önkormányzat távol akarja magát tartani a pártpolitikától akkor miért a lakókat zárja el a pártpolitikától?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!