A javított verzió

2013. október 18. 10:36

Tudomásul vesszük a választási szervek jogszerű döntését, levonjuk a szükséges konzekvenciákat, és nem rinyáljuk tele a sajtót.

2013. október 18. 10:36
Publicistának Tűnő, Névtelen Törpesakál

„A Párbeszéd Magyarországért Párt közleménye:

Nem hagyjuk, hogy bárki és bármi megakadályozza az ellenzék közös fellépését Békéscsabán!

Tudomásul vesszük a választási szervek jogszerű döntését, levonjuk a szükséges konzekvenciákat, és nem rinyáljuk tele a sajtót.  (...)

A PM nem hagyja ennyiben a dolgot: a rendelkezésre álló jogorvoslati lehetőségek legvégéig elmegyünk, bíróságra visszük az ügyet! A PM hagyja az egészet a fenébe, és nem akarja az amúgy is ezer sebből vérző igazságszolgáltatást egy necces politikai döntésbe belekompromittálni, adott esetben újabb ürügyet szolgáltatva a Fidesznek a bíróságok elleni rohamaihoz.

Mindent elkövetünk azért, hogy a hatalom ne tudja megakadályozni a demokratikus ellenzéki szervezetek összefogását és közös jelölt indítását a békéscsabai időközi önkormányzati választáson. Ha már képtelenek voltunk a megfelelő adminisztrációra, akkor nem kezdünk el emberkedni és az Amerikai Népszava szóhasználatát idéző közleményeket kiadni, mert így nemcsak szánalmasak és nevetségesek leszünk, de mérhetetlenül ellenszenvessé is válunk, hanem elnézést kérünk mindenkitől, és alkalmatlanságunkat belátva más foglalkozás után nézünk.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. október 18. 22:02
A hülyeségnek nincs határa. Ballibbanték már a Ferkónál tartanak. Hiteles egy bagázs, az biztos.
atila68
2013. október 18. 21:57
A hvg ezúttal alulmúlta saját kenyéradóját.
Monkey4you
2013. október 18. 18:33
Ugyan már, ezek akkor is hazudnak, amikor az igazat mondják!!!
Zod
2013. október 18. 17:40
Nem ma dönt a bíró?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!