Még mindig hiányzik a tankönyvek egy része

2013. október 08. 09:11

Noha a tanév már egy hónapja elkezdődött, még mindig sok gyereknek nincs meg minden tankönyve. A KELLO szerint minden rendben lesz.

2013. október 08. 09:11

Hiába fizették be időben, már júliusban a tankönyvek árát a szülők, sok gyerek még mindig nem kapta meg az összes könyvét. A KELLO nem válaszolt érdemben az RTL Klub ezt firtató kérdésére, helyette egy három héttel ezelőtti közleményt küldtek el újra. Ebben leszögezték: minden a határidők szerint zajlik, október közepén befejeződik az utánrendelési időszak.

A tankönyvellátó munkatársai egy szülőnek azt mondták, az okozza a problémát, hogy több kiadótól kell begyűjteniük a könyveket. A KELLO szerint a 15 millió tankönyv 7 százalékával vannak problémák.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2013. október 09. 09:25
Teljesen egyértelmű, hogy ezért kizárólag az iskolák, a gyerekek, a szülők, a tanárok a hibásak. Csak az állam és beszállító nem. Ezzel a hozáállással gyorsan be fog teljeüslni a demjáni jóslat, miszerint Európa legszegényebb országa leszünk.
gross
2013. október 08. 22:46
"az okozza a problémát, hogy több kiadótól kell begyűjteniük a könyveket" Látjuk már a következő logikus lépést, ugye?
CyberDog
2013. október 08. 21:11
Agyarország a tankönyvkiadásban is jobban teljesít.
geraz51
2013. október 08. 19:44
Minden évben ez a cirkusz.Szomorú,hogy a Fidesz sem tudta megoldani.De azért még rájuk fogunk szavazni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!