Ki lesz az MTVA új vezérigazgatója?

2013. október 18. 13:48

Böröcz István távozik az MTVA-tól, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál folytatja a munkáját vagyongazdálkodási, stratégiai- és struktúrafejlesztési vezetőként. Legtöbben helyetteseit, Szabó László Zsoltot vagy Gazsó L. Ferencet tartják esélyesnek a posztra.

2013. október 18. 13:48

Karas Monika, az NMHH elnöke szerdán jelentette be, hogy számít Böröcz munkájára maga mellett, mint vagyongazdálkodási, stratégiai- és struktúrafejlesztési vezető. Az Index szerint szakmai körökben egyértelműen az a vélemény, hogy a vezérigazgatót így akarták félreállítani, leváltani.

Az Átlátszó.hu korábban azért támadta az eddigi vezérigazgatót, mert az MTVA nem tett eleget közérdekű adatigényléseiknek. Böröcz 2011 óta irányította az MTVA-t, korábban esetleges ügynökmúltja is felmerült, ő azonban cáfolta a vádakat ‒ foglalja össze az Index.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!