Hűtlen kezelés lehet a Molnár–Lakos-ügyből

2013. október 17. 14:27

A Fővárosi Ítélőtábla szerint a hűtlen kezelés is felmerülhet Molnár Gyula és Lakos Imre volt szocialista, illetve szabad demokrata politikusok büntetőperében.

2013. október 17. 14:27

A Fővárosi Ítélőtábla szerint nem csupán a vádbeli hivatali visszaélés, hanem a jóval súlyosabban büntetendő hűtlen kezelés is felmerülhet Molnár Gyula és Lakos Imre volt szocialista, illetve szabad demokrata politikusok büntetőperében – derült ki a tábla csütörtöki tárgyalásán.

Egy, eddig még bíróság előtt vallomást nem tevő tanú, most a másodfokú eljárásban arról beszélt: Molnár korábban elmondta neki, hogy a milliárdos nagyvállalkozó, Leisztinger Tamás támogatta kampányát, ezt kell viszonozni azzal, hogy nyilvános pályáztatás nélkül ad el az önkormányzat egy sok száz milliós újbudai ingatlant az üzletembernek.

Molnár tagadta, hogy ilyen történt volna, vádlott társai is kétségbe vonták a tanú szavahihetőségét. A Fővárosi Törvényszék korábbi, elsőfokú, nem jogerős döntésével minden vádlottat bűncselekmény hiányában mentett fel. 

A tábla a csütörtöki tárgyalást elnapolta.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6qwasyx
2013. október 17. 18:02
Hogy fizet a fidesz a hamis tanúzásért, Megyek!
DezInf
2013. október 17. 15:58
Ez az az ügy, amikor az ügyész a választások előtti napon adta át személyesen az idézést? Mert akkor elég lassan mennek a dolgok. Az is lehet, a következő idézést megint a választás előtt fogja poltpetya személyesen a hörtv jelenlétében átadni, A zügyxészség és potpéter is jobban tejjesíííít!
Nemzeti Mutyikos
2013. október 17. 15:39
felmerulhet.. orban meg lemerulhet es mehet grazba!
kjkj945
2013. október 17. 15:17
Megint egy lufi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!