Fidesz: Bajnai folyamatosan a jogászok szoknyája mögé bújik

2013. október 30. 17:20

Bajnait és szobordöntögetést emlegetett a Fidesz, miután a bíróság felmentette a szabálysértéssel vádolt aktivistákat, akik a Fidesz-székháznál demonstráltak.

2013. október 30. 17:20

A kormánypárt sajtóirodája azután juttatott el szerdán közleményt az MTI-hez, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) végzése szerint nem követték el a gyülekezési joggal visszaélés szabálysértését annak a demonstrációnak a szervezői, amelynek során márciusban tüntetők hatoltak be a Fidesz Lendvay utcai épületének udvarára. A Fidesz szerint valakinek a magántulajdonába erőszakosan betörni nemcsak jogi, hanem erkölcsi kategória is.

Szobrot döntenek, székházba törnek be, erőszakos akciókat szerveznek, a legaljasabb technikákat vetik be, aztán Bajnai Gordon mindig úgy tesz, mintha ő ott se lett volna. Bajnai Gordon élete másról sem szól, mint a felelősség elkerüléséről, ahogy azt a www.gordonelete.hu honlap is remekül bemutatja” - írta a kormánypárt.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Messire
2013. október 31. 01:04
Mér, gyülekezési jog miatt pörölték üket? Magánterületre bárki idegen be6olhat és azt csinál, amit akar? Ezért van ez a cigánybűzönési dömping is.
IgazságosIzomViktor.
2013. október 30. 23:47
Már nem kell sok hozzá és a fidesz átveszi a bíróságokat is.Azt már érzem...
Fülig Jimmy
2013. október 30. 21:26
Multibérenc magyargyilkosok,rettegnek Bajnaitól,nem kicsit!Ha nem rettegnének szóba sem hoznák,sajna a produkciójuk annyira gyenge hogy Bajnai mocskolása az egyetlen reményük.
liberálzöld.
2013. október 30. 21:05
Kénytelen a jogászok szoknyája mögé bújni. Neki nincs 2/3-a.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!