Bukarestben és Brüsszelben tüntetne Tőkés

2013. október 31. 11:45

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke szerint az év romániai eseménye volt a vasárnapi menetelés, a tüntetést Bukarestben és Brüsszelben folytatná.

2013. október 31. 11:45

A Székelyek nagy menetelése tapasztalatai alapján Bukarestben, majd Brüsszelben tartana autonómiademonstrációkat Tőkés László. Hozzátette: a felvonulás a székelyföldi és erdélyi magyarok azon hitéről tett tanúbizonyságot, hogy egyesült erővel ledönthetik az útjukban álló akadályokat, és megvalósíthatják Székelyföld területi autonómiáját.”

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rojtos
2013. október 31. 15:42
Nem volt az ilyen egyszerű, ahogyan az a bemásolt szövegből kitűnik. Megelőzte mindezt az érintett lakosság erélyes tiltakozása, továbbá kezdetét vették a robbantgatások. És nem utolsósorban Olaszország nem Románia.
Fahrenheit 451
2013. október 31. 12:37
A meneteléses kiáltványozást abba kell hagyni, mert az csak pótcselekvés és nemzetközi jogászokkal kell megvizsgáltatni, hogy milyen egyezmény alapján jött létre a Magyar Autonóm Tartomány - http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_Auton%C3%B3m_Tartom%C3%A1ny és azt visszaállíttatni az ENSZ segítségével, a Dél-Tiroli mintára - http://hu.wikipedia.org/wiki/Auton%C3%B3mia_D%C3%A9l-Tirolban Aki húzza az időt hiábavaló hülyeségekkel, az valójában nem akarja az autonómiát. Tőkés csak azért meneteltetne, hogy megszolgálja a békemenet-mániás Orbánnak az EP-jelölést.
6qwasyx
2013. október 31. 12:02
mennyapicsába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!