Schmuck: Nem hagyjuk cserben a szépkorúakat – önállóan indulunk!

2013. szeptember 06. 12:30

A magyar szocdemek egyedül indulnak a jövő évi választásokon. „Nem hagyjuk cserben a szépkorúakat és folytatjuk az értékalapú politizálást” – jelentette ki Schmuck Andor, a Magyar Szociáldemokraták Pártjának elnöke az MSZP elnökével, Mesterházy Attilával folytatott pénteki egyeztetése után.

2013. szeptember 06. 12:30

A SZOCDEMEK közleménye szerint két párt delegációjának mai tárgyalásán a felek szakértők bevonásával részletesen áttekintették a nyugdíjasok életminőségére vonatkozó szociáldemokrata javaslatokat és a pártok közötti politikai egyeztetés lehetséges kereteit. A SZOCDEMEK vezetője a baloldali együttműködés fontosságára utalva hozzáfűzte: „Világossá vált számunka, hogy a SZOCDEMEK által képviselt értékalapú együttműködésre a 2014-es választást megelőzően nem kerülhet sor. Ennek legfőbb oka, hogy az Együtt-PM Szövetség és az MSZP megállapodása lehetetlenné tesz a 106 képviselőjelölt egységes kiállását a nyugdíjasok, szépkorúak érdekében. Ennek a társadalmi következményét – éppen az értékalapú szociáldemokrata politizálás miatt – nem vállalhatjuk”.

A párt szerint az előzetes megbeszélések során a SZOCDEMEK sem listás, sem egyéni képviselői helyeket nem kértek, kizárólag a nyugdíjasokra vonatkozó 15 pontos javaslat elfogadására és betartatására kértek garanciát a 106 MSZP-Együtt-PM képviselőjelölttől. Úgy fogalmaztak: „A választási együttműködés meghiúsulása ellenére a Magyar Szociáldemokraták Pártja és a Magyar Szocialista Párt azonos pártcsaládba tartozva fontosnak ítéli a kölcsönös tisztelet és értékalapú együttműködési szándék megőrzését. Ennek keretében a tárgyalódelegációk megállapodtak abban, hogy a két párt közös koncepciót dolgoz ki egy európai idősügyi charta kidolgozására”.

A SZOCDEMEK vezetősége soron kívül összehívja a Magyar Szociáldemokratát Pártjának választmányát, a 106 körzetben induló képviselőjelöltjeit, majd november elejére a párt országos kongresszusát, amely dönt az országos lista összetételéről és a szociáldemokrata miniszterelnök-jelölt személyéről.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2013. szeptember 06. 17:15
Schmkck Andor összevonta szemöldökét! No ,ha nem jut nekünk a 106-ból egy sem, akkor egyedül indulunk....helyesebben a gyászmenet elején.Mindennek ellenére szép kort értünk meg...Requiescant in pacem!
SoukySanjay
2013. szeptember 06. 16:09
Disznó öltönyben?Hová jutott ez a világ?
blaupanter
2013. szeptember 06. 14:53
Látható volt a minap,hogy schmuck körében sok az erdőben tévelygő,amnéziás szépkorú vénleány,akiknek hiányzik egy kis simogatás,egy kis udvarlás,egy kis ciróka ,maróka.Remélik a matróna asszott keblű hon?leányok ,hogy schmuck nyújtani fog valamit.Tévednek.Pisilni is csak úgy tud,hogy madzaggal vesz elő,a hasától már nem találja. Rá,rá szépkorúak az erdő mélyéről még messze van a kivezető út.
csuka
2013. szeptember 06. 13:51
Csak annyit szeretnék tudni ki adja a dohányt? Talán a trafik-maffián csorog át? Esetleg Csányi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!