Nem csak vesztett, nyert is a Közgép

2013. szeptember 16. 12:33

Miközben egy 4 milliárdos tenderen alulmaradt, egy 32 milliárdos közbeszerzésen nyert a Közgép – írja az Index.

2013. szeptember 16. 12:33

A hétfői közbeszerzési értesítőből kiderült, hogy a Kapos menti hulladékgazdálkodási program kivitelezésére kiírt 4,3 milliárdos tenderen csak második lett a Közgép konzorciuma, melynek rajta kívül még az A-Híd Építő Zrt. és a Strabag volt a tagja. Erről beszámolt az MTI is.

Az Index cikkében megjegyzi: arról viszont nem írt az MTI, hogy ugyanebből a hétfői Közbeszerzési Értesítőből kiderül: a Közgép és az A-Híd Építő Zrt. konzorciuma nyerte az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közti második szakaszának, illetve az új Tisza-hídnak a kivitelezésére kiírt közbeszerzést, melynek összege 32 milliárd forint. A másik ajánlattevő is egy konzorcium volt, melynek többek közt tagja volt a Strabag is.

Frissítés

Közben az MTI is megírta, hogy a Közgép konzorciuma nyerte az M4 autópálya Tisza hídjának tervezését és építését.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. szeptember 16. 16:56
Legalább rendesen,időben,magyar melósokkal meg lesz építve.A Strabag alvállalkozóként benne van.
tatka46
2013. szeptember 16. 15:43
Állítólag az új fővárost Felcsutot is ők építik fel, hidak, hegyek, metró , tó stb.
szalámis hegedű
2013. szeptember 16. 13:21
Orbán-féle szocialista erkölcs: A jó kurva anyátokat!
pimepime
2013. szeptember 16. 13:02
Simicskáék gátlástalanul nagyot taroltak eddig, befolyást szereztek Németh Lászlóné révén a NF minisztériumban is , arcátlanul talicskázták ki az EU-s pénzeket offshore cégéken keresztül, ami már Brüsszelnek is szemet szúrt. Kezdett a Simicska-klán nyerészkedése a keresztapa politikai reputációjának ártani, a másodvonalbeli klánok helyzetbe kerültek! Itt és most, kedves polgártársak, a maffia belső hatalmi harcainak vagyunk tanúi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!