Index: Tobin időt kért Navracsicstől

2013. szeptember 27. 16:03

Francis Ciarán Tobin november nyolcadikáig kért haladékot Navracsics Tibortól annak megválaszolására, megkezdi-e három éves fogházbüntetésének letöltését Magyarországon – írja az Index.

2013. szeptember 27. 16:03

Az Index úgy tudja, a leányfalui ír gázoló, Francis Ciarán Tobin november nyolcadikáig haladékot kért a magyar hatóságoktól annak megválaszolására, hogy megkezdi-e három éves fogházbüntetésének letöltését Magyarországon. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter megerősítette, hogy Tobin a válaszadás lehetőségére vonatkozó határidő kitolását kérte

A gázoló arra is garanciákat kért, hogy „megfelelő életkörülmények” között tölthesse le büntetését, és közben a családjával is tarthassa a kapcsolatot. Navracsics Tibor beleegyezett a halasztásba és a garanciák megadásába is, és úgy véli, Tobin akár már november kilencedikén is megérkezhet hazánkba.

Tobinnak szeptember végéig kellett volna megválaszolnia, megkezdi-e büntetésének letöltését Magyarországon.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Holobohóc
2013. szeptember 27. 22:19
Vasat e retkes ír genyának, nem időt-- Cuchuulain király forog a sírjában, micsoda gyáva féreg ivadékai vannak, nem merik elvinni a balhét.
bdi
2013. szeptember 27. 21:26
Sokan nem tudják, de a fickó már leülte írországban a büntetése jó részét. Önként vonult be (amikor félt, hogy kiadják), aztán hazazavarták.
Akitlosz
2013. szeptember 27. 21:13
13 éves ügy. Az élet nem végtelen.
csuka
2013. szeptember 27. 20:35
Nagyszerű találmány ez az unijó. A rablás, más országok kifosztása, kényszerítése teljesen 'törvényes', támogatott, de egy szaros, köztörvényes felelősségre vonása 'áthághatatlan' akadályokba ütközik. Egyébként mi folyik itt? Navracsicska megkéri a köztörvényest, legyen szíves leülni a kiszabott büntetést? (S ezt még nyilvánosságra is meri hozni?! Van még ennél lejjebb?) Vicc. Nem leszünk gyarmat, ordították a békamenet idiótái, miközben már régen gyarmati sorba juttattak minket a bolsevik-ügynök, maffiózó pártok (FIDESZ,MSZP,...).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!