Így döntötték le a hungarocell Orbán-szobrot

2013. szeptember 29. 17:54

A Szolidaritás tüntetésén ledöntötték Orbán Viktor hungarocellből megformált szobrát.

2013. szeptember 29. 17:54

A Szolidaritás mozgalom vasárnap 15 órára hirdette meg akcióját D-day 2.0 - A döntés napja címmel a budapesti Clark Ádám térre. Az eseményen fölállították Orbán Viktor hungarocell szobrát is, hogy aztán hamarosan le is döntsék. Az Orbán-szobor letört fejével aztán Dopeman pózolt a színpadon. Kónya Péter, a Szolidaritás társelnöke azt mondta: a szobor szimbolizálja mindazt, amitől 2014-ben meg kell szabadulnia az embereknek.

Összesen 409 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2013. szeptember 30. 11:33
És a bábú égetését mikorra tervezitek? Mert az is lesz, azok utódai fogják elkövetni , akik jó négy évtizeddel ezelőtt még azt vezényelték: veled vagyunk Vietnam, éljen Angela Davis, pol beat dalokban aggódtak a négerek jogaiért, és dalba foglalták. "Elment mister John Vietnamba, nem nyaralni ment a vak is látja" Azután egy hírtelen félfordulattal liberálisok lettek, ma meg a lelküket kitéve aggódnak az európai jogokért. Igaz , miközben a közösségi társadalmat hírdették, egy percig sem feledkeztek meg az egyéni haszon elvéről. Vittek mindent , ami nem volt lecsavarozva és még azon is túl. Ma meg kioktatnak demokráciából, mert a kiválasztottak felsőbbrendűsége megkopott ugyan, de az éhsége annál nagyobb.
kamasuka
2013. szeptember 30. 10:19
Ezek után egyébként Vihar Esmeralda diszlomposista picsa kapcsán kialakult feminista hangokat kéretik kussoltatni.
kamasuka
2013. szeptember 30. 10:12
A legújabb faszságuk, hogy csak a rászorulóknak járjon a kibaszott rezsicsökkentés. Az biztos, hogy ha az ismeretségi körömből valaki megszavazza őket, és ezek nyernek, majd tényleg csak a rászorulóknak nyomják majd a rezsicsökkentést, az tuti, hogy mindegyik ismerősöm személyesen keresem fel, és kalapáccsal töröm el a kezét, amivel az X-et melléjük tette. Egyszerű lesz, mert mindegyik félkegyelmű ott örül majd a facebookon.
kamasuka
2013. szeptember 30. 10:08
Mi lesz a következő lépés? Orbánt égetnek? A Fidesz válaszolhatna egy szarból formázott Gyurcsány és Bajnai szobor továbbfosásával, hogy felnőjenek a "nagyokhoz". Megj. piti kis gecik ezek, mert október 23-án ezt azért nem merték bevállalni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!