Gyurcsány szenvedélyt akar

2013. szeptember 16. 09:40

A Demokratikus Koalíció elnöke szerint ma választani kell „a hitoktatás és az erkölcstelenség netovábbját tanító erkölcstan között”.

2013. szeptember 16. 09:40

Nincs ok kompromisszumot kötni a gonosszal, a rosszal, az önkénnyel. A Demokratikus Koalíció soha nem fog olyan programot adni nektek, amelyik azt mondja, egyezzünk ki Orbánnal. Nincs kiegyezés Orbánnal” – jelentette ki Gyurcsány Ferenc a DK évadnyitó nagygyűlésén a Szabadság hídon. A Demokratikus Koalíció elnöke elmondta: „ma a legigazabb, a legegyenesebb, a legvalódibb politikát azok képviselik kompromisszum nélkül, akik a Demokratikus Koalícióban vannak”. „Szenvedélyt akarok” – tette egyértelművé a volt miniszterelnök, aki szerint ma választani kell „a hitoktatás és az erkölcstelenség netovábbját tanító erkölcstan között”. 

A DK szóvivője, Gréczy Zsolt a Heti Válasz Online hídfoglalást firtató kérdésére elmondta: „Ez egy békés nagygyűlés volt, senki nem gyújtott föl autót, nem borogatott kukákat, nem verte szét a város rendjét. Ez egy normális és méltányos nagygyűlés volt itt a szabadság hídján”.

Szarvas Koppány Bendegúz, az Ifjú Demokraták elnöke is hozott fel érveket Gyurcsány pártja mellett: „A DK egy felelősségteljes politikát folytató párt. A Demokratikus Koalíció elődleges szempontjának tekinti az oktatás mindenáron való támogatását. A fiatalok, ha saját, jól felfogott érdeküket nézik, akkor a DK mellett van a helyük.”

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2013. szeptember 17. 09:32
Fletó most futott bele egy népi kezdeményezésbe a Gergényi per előtt.
Matrix
2013. szeptember 16. 23:22
Megtaláltam Gyurcsányi betegségének latin nevét: A Gyurcsány Ferenc tényleg Borderline szindrómás pszichopata, ráadásul kriminogén( bűnöző hajlamú) hibbant. Ezt én 2 gyakorló pszichiátertől hallottam - közvetlenül.
Matrix
2013. szeptember 16. 23:15
Ki és hány Milliárd Ft-ért tartja állandóan napirenden ezt a pszichiáter orvosok szerint is mentálisan nagyon beteg embert és a 2%-os pártocskáját? Az hogy Gyurcsányi, a Kulcsár ügy értelmi szerzőke és az ország eladósítója nem ül még börtönben, ez megbocsájthatatlan bűne Orbáncnak A Fizess azért kapott 2/3-ot mert a lakoság ~40%-a börtönben vagy elmegyógyintézetben akarta látni ezt a súlyosan beteg embert: " BETEG GYURCSÁNY – BETEG ORSZÁG Orvos vagyok. Ha a miniszterelnök betegem volna, titkait eskümhöz híven őrizném. De a tünetek a képernyőről olvashatók le, így mindenki számára nyilvánosak, illetve kiemelten közérdekűek. Tehát felelős orvosoknak kórusban kellene hirdetniük, hogy Gyurcsány beteg, mégpedig szellemileg súlyosan, és a média jóvoltából országosan fertőz. A kórkép összes jele leolvasható a 2007-es októberi közszerepléseiből. Ezért nincs csodálkoznivaló azon, hogy beteg az ország is. http://tdyweb.wbteam.com/BetegGyurcsany.htm
ciseaux
2013. szeptember 16. 23:06
Ige, igen, ez a Gyurcsány show is remek volt, csak megint nem tudni minek és miről és kiknek... "A Demokratikus Koalíció soha nem fog olyan programot adni nektek, amelyik azt mondja, egyezzünk ki Orbánnal. Nincs kiegyezés Orbánnal" Aszta! Valaki hallotta bárhol is, hogy a zorbán ki akar egyezni valakivel? Pláne a Gyurcsánnyal?... Sőt! Senki nem akar kiegyezni ezzel a futóbolonddal! Se a meseháziék, sem az offshore gordonkások, de még a fodor-scmuck-ungár-kuncze-zombik sem! Mekkora beteg egó kell ahhoz, hogy ez a fószer még mindig azt higgye, kell valakinek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!