Csak második lett a Közgép egy közbeszerzésen

2013. szeptember 16. 09:45

Az önkormányzati társulás által a Kapos menti hulladékgazdálkodási program kivitelezésére és a terv felülvizsgálatra kiírt nyílt közbeszerzést 4,1 milliárd forintos ajánlattal a Geohidroterv Kft. által vezetett konzorcium nyerte, a Közgép Zrt. irányította konzorcium előtt – az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

2013. szeptember 16. 09:45

A KEOP keretében, uniós támogatással magvalósuló projekt becsült ellenértéke 4,3 milliárd forint volt. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lett a nyertes, a két értékelendő kritérium az ajánlati ár és a fenntarthatósági terv minősége volt.

A nyertes konzorcium tagja a West Hungária Bau Építőipari Szolgáltató Kft. A második helyen végzett konzorcium tagjai az A-Híd Építő Zrt. és a Strabag – MML Kft.

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DezInf
2013. szeptember 16. 11:55
Az MTI-nél csak az a hír,ha a Közgép esetleg nem nyer meg egy közbeszerzési pályázatot. Az ugyanazon napon megnyert/kihírdetett 32 milliárdos Közgép mutyi nem hír, az a természetes. Az lenne az igazi hír, ha a Közgép tulajdonosi szerkezetét nyílvánosságra hoznák. Gyanítom az megmagyarázna néhány nyitott kérdést.
Békemenet
2013. szeptember 16. 11:35
Na látjátok, kedves hőbörgők, huhogók! NEEM IIS A KÖZGÉP NYER MINDENT!!! Hú mennyire pofára estetek öregem!!!! JAHAHAHHAHAHHHAAA!!!!!!4 A választásokon is pofára fogtok esni!!!!4444 :DDDDDDDDDD
Zokni
2013. szeptember 16. 11:05
Sztem új idők, új dalai, Orbán a fő alkalmazkodó: Egykor azt mondta, hogy „ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet” az állami támogatásból, amit ők osztanak... Most meg azt mondhatta, hogy "ne mi nyerjünk mindig" az Eu-s pénz pályázatain, amit ők osztanak...
liberálzöld.
2013. szeptember 16. 10:52
Kaposvár környékén, önkormis buluban nem fidesz-mutyista csapat nyert? Ez 2 dolgot jelenthet: - Vagy simicska-óriásplakáton, kétszeres páylázati pénzért hirdetik, hogy lám-lám nem csaka simicska nyerhet. - Vagy nem ismerjük a nyertes/alvállakozók tulajdonosi hátterét. Olyan nincs, hogy a Fidesz nem lopja ki valamiből a velőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!