A 444 lefotózta a Havasi Bertalan által letagadott betömött kátyúkat

2013. szeptember 05. 21:50

Igenis vannak betömött kátyúk az Orbán Ráhel esküvőjének helyszínt adó tanya felé vezető úton, a 444 le is fényképezte őket-

2013. szeptember 05. 21:50

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön közleményben igazította helyre a hvg.hu-t, amiért azt írták, közpénzből tüntették el Orbán Ráhel esküvője előtt a lagzi helyszínére vezető úton a kátyúkat. „A násznép az ország egyik legkátyúsabb útján fogja megközelíteni a lakodalom helyszínét. A közvetlenül az érintett tanyához vezető úton semmiféle kátyúzás, állagjavítás nem történt” – fogalmazott Havasi Bertalan.

A 444 közben kiderítette, hogy a betömött kátyúk léteznek, ott, ahol a hvg.hu is írta: a Csabdi és Tükröspuszta közötti úton. Ez azonban nem azonos az Orbán Viktor sajtófőnöke által közvetlenül az érintett tanyához vezető aszfaltozott úttal, az ugyanis magánterület, már a Tiborcz-család tulajdona, akik láthatósági mellényes biztonsági őrrel őrzik.

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grrmrrr
2013. szeptember 10. 16:13
Amúgy meg Orbán szerint a kátyúzás hazugság (ld. index.hu). Ha ezt ennyire biztosra állítja akkor vagy ellenőrizte vagy hazudik. A fotók szerint hazudik. Tehát ORBÁN VIKTOR HAZUG. A magyar nép szerint viszont aki hazudik az lop, aki lop az meg tolvaj. Tehát a magyar nép szerint ORBÁN VIKTOR HAZUG TOLVAJ. Ezt én természetesen nem állíthatom egy olyan országban ahol alákátyúznak egyes magánembereknek, ez az eredmény csak úgy kijött.
grrmrrr
2013. szeptember 10. 16:01
Rikki Harcos: "Ha én lennék a helyileg illetékes közútkezelő főmérnöke, akkor fontossági sorrendbe sorolnám az útfelújításokat, mint ahogy teszik is. [...] Ebbe politikát látni enyhénszólva is faszság." Így gondolkozik egy vérbeli fidesznyik. Annyira természetes neki hogy ha jön a Vezér akkor alányalunk hogy fel sem tűnik neki hogy a megyében valószínűleg nem egy ötödrangú út a legfontosabb - ha már tényleg "fontossági sorrend" szerint aszfaltozunk és nem aszerint hogy mennyire van szétrohadva egy adott út.
liberálzöld.
2013. szeptember 06. 13:56
"Sára, Róza és Flóra hamarosan kérőkre találhat, ám a kérők nem jó képű fiatalemberek, hanem önkormányzatok lehetnek. Több községben is felvetődött az ötlet, hogy ha Orbán Ráhel esküvőjére nagy hirtelen fel tudták újítani a lakodalomnak helyszínűl szolgáló tanyához vezető utat, akkor hosszadalmas pályázatok és közbeszerzés helyett az Orbán családba való benősülés lehet a megoldás. Zalafoszlány önkormányzata már jelezte, hogy a jegyzőn keresztül kérik meg a következő Orbán lány kezét, a lakodalmat pedig a Petőfi utca, Iskola utca, Fő utca, Manyikáék kisboltja meg mellette a pajta, Arany János utca (de csak a volt TSZ irodáig - jelenleg Las Vegas sörbár), majd tovább a Malom utcán a Ruszki Pistáék egykori házáig fogják tartani. Az önkormányzat reméli, hogy az esküvőre még a tél előtt sor kerül, mert az említett utak már annyira rossz állapotban vannak, hogy a nagyobb lukakat már csak az Alapatörvény Asztalával és 40 darab bekeretezett Nemzeti Együttműködés Rendszerével tudják befoltozni."
liberálzöld.
2013. szeptember 06. 13:20
És nincs vége az ország szépítésének! Mindeki örömére! "Festik a templomot, ahol Orbán Ráhel igent mond "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!