Szócska: Nincs összefüggés a koraszülöttek halála között

2013. augusztus 13. 16:27

Szócska Miklós sajtótájékoztatóján arról számolt be, hogy a vizsgálatok alapján nincs összefüggés a nyolc miskolci koraszülött csecsemő halála között – írja az MNO.

2013. augusztus 13. 16:27

Az MNO cikke szerint Szócska Miklós arról számolt be: nem találtak összefüggést az augusztus 5. és 10. között a miskolci kórházban meghalt koraszülött csecsemők esetei között. Az egészségügyért felelős államtitkár rendkívüli sajtótájékoztatóján kijelentette: Orbán Viktor miniszterelnök vizsgálatot indított a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház falain belül történtek miatt, a járványügyi intézkedések pedig továbbra is zajlanak.

Korábban Szócska elmondta: a koraszülötteket ellátó osztályt nem szükséges bezárni, a vizsgálatok pedig folyamatban vannak. Az államtitkár szerint a csecsemők eltérő súllyal és életfeltételekkel születtek, haláluk között pedig egyelőre nem találtak összefüggést.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2013. augusztus 13. 20:48
Már tegnap is leírtam. Ez a kórház látja el a megye összes koraszülöttjét.Minden kórházból ide viszik a koraszülötteket. Ki tudja, hogy milyen életképességük volt amikor a világra jöttek? Ráadásul azt se felejtsük el, hogy ez az egyik olyan megye ahol egy bizonyos népcsoport nem éppen elit részéből az átlagosnál többen élnek. ismerve az életmódjukat, hogy már 12 éves korban szülnek, ne csodálkozzunk azon, hogy életképtelen gyerekeket hoznak a világra. Sajnálom, hogy itt egyeseknek még véletlenül sem jut az eszébe, hogy ezeket az anyukákat kritizálja, és bennük keresse esetleg a hibát.
liberálzöld.
2013. augusztus 13. 20:33
Úgy, hogy ki kell rúgni az igazgatót.
Kohn Zervatív
2013. augusztus 13. 20:04
Menejenek tovább, nincs itt semmi látnivaló. Igaz meghalt nyolc koraszülött csecsemő, de a kormány a helyén van, Orbán utasít és minden rendben lesz. Tessenek továbbmeni nincs itt semmi különös.
realista
2013. augusztus 13. 20:01
Á nincs semmi összefüggés, csak símán összejött, mint a lottó 5-ös.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!