Szilágyi Áron bronzérmes a vívó vb-n

2013. augusztus 07. 20:00

Bronzérmet nyert London kardozó olimpiai bajnoka, Szilágyi Áron szerdán a budapesti vívó-világbajnokságon.

2013. augusztus 07. 20:00

Bronzérmet nyert London kardozó olimpiai bajnoka, Szilágyi Áron szerdán a budapesti vívó-világbajnokságon.

Frissítés:

A londoni játékok győztese a spanyol Sergio Escudero, a román Ciprian Galatanu, a 2004-ben ötkarikás aranyérmes, címvédő olasz Aldo Montano és Gémesi Csanád magabiztos legyőzésével jutott az elődöntőig, ahol kiélezett küzdelemben 15-14-re kapott ki Nyikolaj Kovaljovtól.

Orosz ellenfelével a tavalyi olimpia elődöntőjében is összecsapott, akkor 15-7-re nyert, ezúttal viszont sokkal szorosabb volt az asszó. Mindkét vívó többször vezetett, de a végén Szilágyinak kellett kapaszkodnia. 11-13-ról még visszajött 14-14-re, az utolsó – tiszta – tust viszont Kovaljov adta, ezzel ő jutott a döntőbe, a magyar kardozó pedig harmadikként fejezte be az egyéni versenyt.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alarik
2013. augusztus 08. 00:33
Köszönjük az érmet Áron. Volt már fényesebb, és lesz is. Akár most, Budapesten, csapatban. Hajrá!!!
rumtzeiss
2013. augusztus 07. 20:43
Már sohasem fog visszakerülni a csúcsra.
Az új MSzP: KMP!
2013. augusztus 07. 20:20
elnézve a múlt heti úszóvb-t is, úgy néz ki, egyre kisebb egyéni különbségek, a pillanatnyi mentális állapot dönt a helyezések között érdekes volt látni az úszóvb-n, hogy még részidőknél sem volt veszélyben a korábbi világcsúcs, és egyetlen új világcsúcs született
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!