Román hírszerzési alkalmazott fotózta Csíkszereda polgármesterét

2013. augusztus 07. 10:58

A Román Hírszerző Szolgálat megerősítette, hogy az ő alkalmazottuk fotózta Ráduly Róbert Kálmánt, de állításuk szerint a férfi nem hivatali megbízást teljesített.

2013. augusztus 07. 10:58

A román hírszerzés megerősítette, az ő alkalmazottja az a férfi, akiről Ráduly Róbert Kálmán csíkszeredai polgármester azt állította, hogy hetek óta megfigyeli őt – írta szerdán a Romania libera című román napilap.

Az újság Sorin Savat, a Román Hírszerző Szolgálat (SRI) szóvivőjét idézi, aki elmondta: az illető valóban az ő alkalmazottjuk, de szabadidejében volt egy közterületen, ahol a saját mobiltelefonját használta fényképezésre, és nem teljesített semmilyen hivatali megbízatást.

A polgármester a saját elmondása szerint szombaton üldözőbe vette az utcán a férfit, miután az többször lefényképezte őt. A hírszerző elesett, a polgármester utolérte, és átadta a közelben járőröző rendőröknek. Az incidens miatt ügyészségi eljárás indult.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
justiceforhungary
2013. augusztus 07. 12:50
''Román hírszerzési alkalmazott fotózta Csíkszereda polgármesterét'' TGM ilyenkor alszik ?
cutcopy
2013. augusztus 07. 12:12
"állításuk szerint a férfi nem hivatali megbízást teljesített." Ha valami menthetetlen, akkor miért próbálják ilyen gyenge szöveggel menteni..?
röviden
2013. augusztus 07. 11:38
Ki ellen indult ügyészségi eljárás? A fusizó titkosszolga az ilyen bevett dolog arrafelé is? (Tudom, igen.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!