Néhány devizahiteles demonstrál a nagykörúton

2013. augusztus 27. 09:51

Mintegy 20 devizahiteles tüntet kedd délelőtt a fővárosi nagykörúton a Nem adom a házam elnevezésű civil szervezet kezdeményezésére.

2013. augusztus 27. 09:51

A demonstrálók az útba eső bankfiókokra feliratokat ragasztanak, amelyeken például az áll, hogy „Felszámolás alatt: felszámoló a magyar nép”, „Csaló, uzsorás, vérszívó bank”, „A rettegés most már a tiétek uzsorások”, „A kifosztók a börtönben fognak megrohadni”. 

A tiltakozók megpróbálnak bejutni minden útba eső bankfiókba, ám a pénzintézetek alkalmazottai erre az időre bezárnak. Így azok se tudnak bejutni, akik ügyeiket intéznék. A tüntetőket sok rendőr kíséri. A menet nyomában feltorlódik a gépjárműforgalom, a Nagykörúton dugó van. Eddig rendőri beavatkozást nem látott az MTI helyszíni tudósítója.

A tüntetést, amely a Boráros tértől indult és a Jászai Mari tér felé tart, támogatja a Koppány csoport és az Otthonvédelmi Tanács is.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pikkpakk
2013. augusztus 27. 12:34
Érdekes Németországban egy átlagos bank havi számlavezetési díja kb. 6-7 euró havonta ,ott annyiszor vesz le róla a paraszt pénz ahányszor csak akar ,ha utal miért kerülne ez plusz pénzbe ,hiszen egyszer már kifizette a havi 6-7 eurós díjat.... csak meg kell nézni a mobile.de egy autót ,oszt utána a finanszírozási lehetőségeket is egy kicsit érdemes böngészni 60 hónapra 8500 euró kölcsön felvétele esetén a futamidő végén kb.9800-10500 euróz kell össz-vissz. vissza fizetnie a parasztnak... eztete" nálunk miért nem vezetik be ? Ja !!
pikkpakk
2013. augusztus 27. 12:04
Kibasssszottt" módon fel lehetne pörgetni a magyar gazdaságot azzal ,hogy az emberek nem a banknak fizetnék az eredetileg havi 30 ezret ( most 90 ezer) ha nem csak kibasszzott tejre meg kenyérre költenék el a havi megmaradt 60 ezret....
pitypang1125
2013. augusztus 27. 11:38
Már nagyon kezd unalmassá vállni! Úgy még is mit szeretnének az emberkék? Felvették azt a hitelt, elköltötték? Akkor fizessenek, és ne az aki tudta meddig ér a takarója. Az a legnagyobb probléma, hogy sokan azt képzelik hogy nekik minden jár. a java a hőbörgő emberek közül még az egyébként szerződésben szereplő fizetési kötelességeit sem akarja kifizetni! Itt már csak erről van szó! Nagyon okosan csinálja a kormány, hogy forintosítja a hiteleket, és valamennyit elenged belőle. Innentől kezdve semmi ok a hőbörgésre, esetleg annak akinek az utolsó fillérig ki kellett fizetnie a hiteleit, és még is az adóforintjaiból kell támogatnia a felelőtlen hülyéket!
Csigorin
2013. augusztus 27. 11:31
Nektek egyelore nincs hazatok amit adjatok. Majd ha kifizettetek, akkor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!