Külügyminisztérium: A Jobbik ellenzéki párt

2013. augusztus 11. 15:40

A magyar külügyi tárca az EMI-táborban elhangzott Vona-kijelentések kapcsán úgy fogalmazott: a Jobbik ellenzéki párt, amely nem vesz részt a magyar kormányzat munkájában, és nem is osztozik annak felelősségében.

2013. augusztus 11. 15:40

A Külügyminisztérium szerint a Jobbik ellenzéki párt, amely nem vesz részt a magyar kormányzat munkájában, és nem is osztozik annak felelősségében. A tárca közleményében hangsúlyozta: a magyar kormány elkötelezett a magyar–román stratégiai partnerség alapelvei mellett és célkitűzései iránt.

A román külügyminisztérium a nap folyamán kiadott nyilatkozatában a magyar kormány elhatárolódását várta az Erdélyi Magyar Ifjak táborban, Vona Gábor által elmondottaktól.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2013. augusztus 11. 20:52
Ami a kormány részéról történt, várható volt. A külügyminisztérium IS Orbán. Egy ideig mehet az ilyen "vezérelt állam", de rendszerint mindig csúfos véget ér. Itt csak egy vezér lehet: a Magyar Szent Korona a maga Tanával együtt, ezt pedig csakis egy király személyesíthet meg. Orbán SEMMIKÉPPEN nem lehet király! Minden párt hazaáruló. Emlékezzünk: pártoskodás!
qccqccqcc
2013. augusztus 11. 19:18
Egy platformon az MSZP-vel:-) Áhhháhi:-)
kjkj945
2013. augusztus 11. 18:14
Ez mi?? Valami hiányzik, így értelemetlen???? Ki az a de genere aki azt hiszi, hogy a jobber kormánypárt????
IgazságosIzomViktor.
2013. augusztus 11. 17:09
A többi párt se vesz részt a kormányzat munkájában ezt még hozzá kell tenni.Ezért épült fel egy torz hatalom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!