Elkezdődött a vívó vb

2013. augusztus 05. 10:36

A férfi kardozók egyéni küzdelmeinek selejtezőjével hétfőn délelőtt megkezdődött a budapesti MOL vívó-világbajnokság.

2013. augusztus 05. 10:36

A SYMA Csarnokban a 16 kiemeltnek – köztük a világranglistán második helyezett, olimpiai bajnok Szilágyi Áronnak – egyelőre nem kell pástra lépnie, ők majd a 64-es táblán, szerdán kapcsolódnak be a versenybe.

A 140 fős mezőnyből így hétfőn 124-en asszóznak 18 csoportban, majd kiseséses szakaszban azért, hogy a főtáblára kerüljenek. Az indulók között ott van Iliász Nikolász, Gémesi Csanád és Szatmári András is.

A nap folyamán még a női tőrözők lépnek pástra 11.45-től tíz, majd a női párbajtőrözők következnek 14.45-től húsz csoportban. Előbbi fegyvernemben 83 induló van, utóbbiban 154 vívó alkotta szokásos nagy mezőny jött össze. A magyar színek képviseletében Knapek Edina, Varga Gabriella és Varga Katalin, valamint Antal Edina, Budai Dorina és Révész Julianna lép pástra.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pedroamigo
2013. augusztus 05. 12:07
Remélem sziporkázni fogunk!
Az új MSzP: KMP!
2013. augusztus 05. 10:40
az elmúlt 3 évtized világ- és európai versenyein vívók úszók pólósok birkózók cselgáncsosok kajak-kenusok kézilabdások hoztak trófeákat és dicsőséget maguknak és az ország MÉG FUTBALSTADIONT ÉS MÉG BUNKÓFOCISTA UTÁNPÓTLÁST! IGEN! HAJRÁ BUNKÓK SPORTJA! HAJRÁ BunkóKÖZÉP NÉPE!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!