Az elmúlt húsz évet is vizsgálhatja a Portik-Laborc bizottság

2013. augusztus 27. 17:33

A 2008 előtti időszakra, de nem kizárt, hogy akár az 1990-es évek elejéig is kiterjeszti a vizsgálódást az Országgyűlés Portik-Laborc találkozókat vizsgáló ténymegállapító albizottsága – jelentette be Mile Lajos, a testület elnöke kedden budapesti sajtótájékoztatóján.

2013. augusztus 27. 17:33

Kedden első körben két embert hallgattak meg az albizottság tagjai az Alkotmányvédelmi Hivatal épületében, őket nem nevezték meg. A független országgyűlési képviselő a több mint három órás ülést követően azt mondta: mindkettejükkel átfogó és alapos beszélgetést folytattak, amely ismét igazolta, hogy egy nagyon szerteágazó és bonyolult ügyről van szó. Nyilvánvalóvá vált, hogy további iratokba kell betekinteniük, s a meghallgatandók körét is bővíteni kell – tette hozzá.

Az LMP-s politikus kiemelte, most már bizonyos, hogy az eredetileg szeptember végére tervezett határidőt nem tudják tartani, reméli, hogy az év végére be tudja fejezni a munkát a bizottság.

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalámis hegedű
2013. augusztus 28. 08:10
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/29822_szentgotthardi_ujsagcikk_tanuskodik_rogan_antal_kisz
ballada
2013. augusztus 28. 00:35
Az egész kádár rendszer maffia kormány volt , kommunisták hazánkban pihentették a maffia egyes tagjait(Carlos) .Ne csodálkozunk hogyha átnyúlik az ügy 1989 utáni évekre is,hisz mszmp kádár rendszer alakjai kerültek ismét a vezetésbe mszp párt néven.1989 után a népet jól át vágták a rendszerváltó dumával ,,igy tudták magukat eladni,,,közben az országot a népet tönkre vágták mszp párt címén .2014-ben ezek akarnak vissza térni.
Taxin
2013. augusztus 28. 00:17
A Laborc-Portik találkozó megszervezésében és dokumentálásában részt vevő Glemba Zoltán édesapja, Glemba István titkosszolgálati forrásaink szerint rendőrtisztként szolgálta a kommunista diktatúrát, 1956-ban a BM Karhatalmi Ezredébe, azaz pufajkásnak állva (a Magyarországra érkező szovjet hadsereg oldalán) segített leverni a forradalmat. Forrásaink állítják, hogy Glemba István kivette részét a forradalmat követő megtorlásból is. http://pestisracok.hu/iiiiii-as-spicli-volt-glemba-a-laborc-portik-anketok-resztvevoje/
realista
2013. augusztus 27. 22:02
Majd "kiderítik" róluk, hogy szar(in) gázt vetettek be a békés lakosság ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!