Anarchista fordulat az MKKP-ben?

2013. augusztus 04. 13:54

Az MKKP horányi alkotótáborában kiderült: a párt programját a nép írja.

2013. augusztus 04. 13:54

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt Horányban tartott alkotótáborának létjogosultságát Kovács Gergely pártelnök azzal magyarázta, hogy eddig nem nagyon ismerték személyesen a nekik kampányoló aktivistákat. „Úgyhogy elhívtuk ide azokat, akik akarnak részt venni a kampányban. 470 ezren vannak” – mondta Kovács az Indexvideó stábjának.

Egy aktivista elmondta: „Mindenképpen keletre húz a szívünk, ez tagadhatatlan, de nyugati példákat is érdemes követnünk. Ezért kéne egy szintetikus valóságot teremteni és nem a szintetikus drogokra kell itt gondolni, hanem inkább egy hegeli gondolatra”. Egy másik résztvevő pedig elmondta, hogy ő az anarchizmus irányába szeretné segíteni az MKKP útkeresését.

Kovács Gergely pártelnök kijelentette: „Nagyon könnyű helyzetben vagyunk, mert ugye mi bármit megígérhetünk, és emiatt mi vagyunk az a párt, akiknek valóban a nép írja a programját”. Hozzátette: városspecifikus ígéretekkel készülnek és jelöltjeik mind egyedi karakterek lesznek, akiket színészek fognak eljátszani.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gilidemon
2013. augusztus 06. 16:49
http://vilagnezet.blog.hu/2008/02/17/anarchizmus_mi_is_az Annyit fűznék hozzá, hogy nem feltétlen kormánynélküliség, mert az csak egy érintőleges halmaza....)
gudmen
2013. augusztus 04. 21:28
http://index.hu/kulfold/2010/05/30/megnyerte_a_valasztast_az_izlandi_viccpart/ a szavazatok 37.5%-át szerezták meg izlandon a viccpártiak..mindent lehet mondani izlandrol..de nem egy balkán vagy togo..
gudmen
2013. augusztus 04. 21:26
Izlandon a Best nevü viccpárt..azzal nyert, hogy bármit megigérnek de csak egy igéretüket tartják be..méghozzá azt, hogy nem tartják be egyetlen igéretüket sem.. Megnyerték az önkormányzati választásokat..ma Reykjawik föpolgármestere a párt elnöke..és lön csoda, sikeresek.. egy politikusnak egy kritériumnak kell megfelelni..ne legyen korrupt...jah és ne forgasson pedofilpornot.. kérdezem a balosokat..gyircsány vagy bajnai meddig lehetne tényezö egy nem afrikai demokráciában mint ami itt honol....?? semmeddig! de kérdezem a jobbosokat..lázár jani meddig lenne szabadlábon norvégiában vagy hollandiában?
tatka46
2013. augusztus 04. 15:22
Na most őszintén nem mindegy,hogy mit ígérnek? Cucik ígértekabból be is tartottak valamennyit, a mutyisok( ny. tanár kedvéért) a fiityusz nem ígért semmit na ezt jól betartották.A magyar arra szavaz aki ígér valamit, na itt az új ígérős párt(?), esélyt adni nekik, eggyel több kamu párt már nem számít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!