A volt szerb államfővel tárgyalt Mesterházy

2013. augusztus 26. 17:20

Szerbia és Magyarország kapcsolatáról valamint a testvérpártok együttműködéséről folytatott megbeszélést hétfőn Mesterházy Attila, az MSZP elnöke és Boris Tadic volt államfő, a szerb Demokrata Párt elnöke.

2013. augusztus 26. 17:20

Az MSZP MTI-hez eljuttatott közleménye szerint Mesterházy Attila a találkozón tájékoztatta partnerét a jövő évi választások legaktuálisabb kérdéseiről. Boris Tadic külön kitért az Európai Szocialista Párttal való kapcsolattartásra, amely a nemzetközi politikában meghatározó, és amely mentén a baloldal széles európai összefogása megvalósul.

Emellett az európai válságkezelésről és olyan nemzeti kérdésekről is szó esett a két fél között, amelyek „közös platformról mozdíthatják elő” a nemzetek közti szorosabb együttműködést, a válságkezelés sikerét – olvasható a közleményben.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!