„Veled vagyok, Szilvásy Gyuri!”

2013. július 05. 14:56

Gyurcsány Ferenc kijelentette: „ezek háborút vívnak ellenünk!”

2013. július 05. 14:56

Veled vagyok, Szilvásy Gyuri” – fogalmazott Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke pénteken a Facebookon közzétett videoüzenetében arra reagálva, hogy a volt szocialista titokminiszter a „kémkedési perként” ismert büntetőügyben első fokon letöltendő börtönbüntetést kapott.

A volt miniszterelnök Szilvásy Györgynek címzett mondatában úgy fogalmazott, „egy percig nem hisszük, hogy rárontottál volna a nemzetedre, ahogyan ráront Orbán Viktor minden nap”. A politikus az Orbán-kormány abszurd világára jellemzőnek nevezte, hogy az 1950-es évek óta most ítéltek el először minisztert vagy volt tárcavezetőt kémkedés vádjával. „Hogyan szolgálják ki ezt a gyáva miniszterelnököt, ezt a gazembert, ezt az erőszakos senkiházit bírók, rendőrök ügyészek?” – kérdezte ezzel kapcsolatban.

Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta, „azt üzenjük a bírónak, valami nagy nevű ezredesnek, hogy egyszer a tartója is el fog fog bukni és el fog vele menni ő is és utálni fogja majd önmagát és nem tud majd elszámolni a lelkiismeretével”. „Ezek háborút hirdettek ellenünk” – folytatta, majd hozzátette: „meddig akartok még drága demokrata barátaim csendben tűrni és politikailag korrekten szövegelni?

A DK elnöke szerint ehelyett inkább fel kellene venni a kesztyűt. „Maradjunk Szilvásyval és a köztársasággal, védjük meg magunkat és ezt az országot” –zárta mondandóját Gyurcsány Ferenc.

Összesen 273 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2013. július 07. 12:55
Orbán Gyurcsány mellett Szilvásyban látott még konkurenciát. Ezek egyike sem kerülheti ki Orbán bosszúját: http://www.youtube.com/watch?v=1fVIWQNlavI 0:19 - "...a Szilvásy még az aki még úgy ahogy..."
berzsian56
2013. július 07. 12:49
-Veled vagyok Gyurikám- üzente Fletó. -Hát,éppen ennek iszom a levét, válaszolta Gyurika. Nekem kell elvinni azt a balhét, amit te akasztottál a nyakamba. Jobban járnék, ha elhatárolódnál tőlem, mond azt, hogy soha nem találkoztunk.
1istvan
2013. július 07. 12:35
meg vietnammal is!
mustármag
2013. július 07. 06:53
A mszp ékessége!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!