Ősszel megszűnhet az SZDSZ

2013. július 25. 13:30

Az atv.hu értesülései szerint Szigethy István egykori parlamenti képviselő javaslatára önmaga feloszlatását kéri az ügyészségtől az SZDSZ. A párt Országos Tanácsának június 8-i ülésén lemondott a testület elnöke is, már helyette sem választottak új vezetőt.

2013. július 25. 13:30

Az atv.hu információi szerint június 8-án ülésezett az SZDSZ Országos Tanács, ahol eredetileg az aktuális küldöttgyűlés összehívása lett volna az egyik téma. Az egyik ügyvivő, Szigethy István egykori országgyűlési képviselő ugyanakkor azt mondta: a párt de facto már nem létezik, küldöttek sem lennének a küldöttgyűléshez, kezdeményezzék inkább az SZDSZ (ön)feloszlatását az ügyészségnél. Ezt a felvetést a testület elfogadta, Szigethy pedig egy hasonló tartalmú levelet juttatott el az üléstől távol maradó Szabadai Viktornak, aki egyes források szerint az SZDSZ ügyvezető elnöke, más források szerint viszont nem az. A Szigethy-levelet más forrás is megerősítette a portálnak.

Az oldal egyébként úgy értesült, hogy az ominózus ülésen Johnné Rósenblüth Erzsébet, a testület elnöke is lemondott, és helyére nem választottak mást.

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Port Kennedy(Ausztralia)
2013. július 26. 12:14
" Johnné Rósenblüth Erzsébet" Csodaszép igazi magyar neve van a hölgynek.
HSL
2013. július 26. 00:08
ország tönkretéve, projekt lezárható
kispufi
2013. július 25. 21:29
minimum 20 év késéssel...
hümmögő
2013. július 25. 21:22
Még nem szűntek meg? Körülbelül olyan támogatottságuk lehet, mint a KDNP-nek még a mai napig! Olyan 0%-körül! Hm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!