Öngyilkos lett Olvasztó Imre

2013. július 13. 13:57

A Hír24 információi szerint öngyilkos lett az Indul a bakterház Regős Bendegúza, Olvasztó Imre.

2013. július 13. 13:57

Felakasztotta magát Fót és Csomád között egy fára az Indul a bakterház Regős Bendegúza, Olvasztó Imre – írja a Hír24. Mint a lap írja, indítékai egyelőre ismeretlenek.

Az 1979-es film forgatása idején Olvasztó 13 éves volt, az Indul a bakterház pedig részben alakításának köszönhetően válhatott kultfilmmé. A 47 évesen öngyilkosságot elkövetett férfi később egy filmben sem szerepelt már, a színészet helyett inkább a nyomdaipart választotta.

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GáborGábor
2013. július 14. 20:41
Azért őszintén értékelne egy pszichiáter szakvéleménye azokról az "emberekről" akik egy halálhírt, egy öngyilkosságot lajkolnak... Főként egy olyan -politikailag semleges- ember halálhírét, akinek az alakítása meghatározó volt egész generációk számára... Ezek szerintem Tutajos és Bütyök halálának is örülnének... Meg Matula bácsit is szívesebben látnák az örök vadászmezőkön...
rumtzeiss
2013. július 14. 10:01
Most derült ki, hogy "válása miatt lett öngyilkos". Egy nő sem ér annyit, hogy ilyet tegyen egy férfiember. Az a baj ezzekkel a túl egyszerű parasztokkal, hogy nem rendelkeznek a lelki fájdalmak kezeléséhez szükséges mentálhigiénés praktikákkal, így csak végletekben tudnak gondolkodni. Az urbánus környezet biztosította műveltség, olvasmány- és filmélmény elegendő mintával szolgálhat a rázós szituációk túléléséhez
kuwiq
2013. július 14. 07:23
Nem értem, hogy hagyhatták, hogy egy ilyen csiszolatlan gyémánt csak így elkallódjon. Olvasztó Imre, köszönjük Bendegúzt, nyugosztaljon az Isten!
kuwiq
2013. július 14. 07:03
Azért ez tényleg megrázó. RIP
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!