Kitüntetések az árvízi védekezés hőseinek

2013. július 20. 12:52

Az árvízi védekezésben való helytállásért Bátorságért érdemérmet adományoztak 17 tűzoltónak, illetve emléklapot kaptak a megyei védelmi bizottságok vezetői. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője emellett megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok és önkéntes megyei mentőszervezetek számára csapatzászlókat és zászlószalagokat is átadott.

2013. július 20. 12:52

A sikeres árvízi védekezésnek az előjelezés, a felkészülés, a szervezettség és a társadalmi összefogás volt a kulcsa – jelentette ki az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője, amikor szombaton Budapesten ünnepség keretében elismeréseket adott át a védekezés „hőseinek”.

Bakondi György altábornagy ünnepi beszédében hangsúlyozta, hogy a kormány, amely július 19-én hivatalosan is megszűntnek nyilvánította a vészhelyzetet, biztosította a megfelelő jogi és szervezeti hátteret a sikeres védekezéshez.

Az ünnepségen 17 tűzoltó vehetett át Bátorságért érdemérmet, emléklapot kaptak megyei védelmi bizottságok vezetői, illetve a főigazgató csapatzászlókat és zászlószalagokat adományozott a védekezésben példamutató munkát tanúsító megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok és önkéntes megyei mentőszervezetek számára.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bsandor
2013. július 21. 12:08
megérdemlik,vagyont, életet mentettek,ki képes ilyesmit diszlájkolni,inkább engem...
gebasz
2013. július 20. 19:30
elég nyomasztó, hogy tényleg mindenből politikát csinálunk. ezt az árvíz ügyet minek kellett átpolitizálni?? egyik és másik oldalon is persze talán azért, hogy legyen téma az acsarkodóknak, lehessen köpködni egymást új témákban is
nemzeti nick
2013. július 20. 14:03
Furcsállom hogy a focista karmikus ereje sem hatotta meg az adományozókat. Pedig ott volt minden homokzsákon.
nyugalmazott tanár
2013. július 20. 14:02
Megmondták a msszopnál, hogy nem is volt árvíz. Csak Orbán Viktor úgy tett... :)))))) Bajnai nem kapott egy nyakba akasztható vaslapátot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!