DK: Újabb adóemelés jön?

2013. július 12. 15:39

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter fél évvel hivatalba lépése után másodszor mondta, hogy nem tart szükségesnek adóemelést. Azonban az előző ilyen kijelentése után emelték a bankok adóterhelését és a pénzügyi tranzakciós illetéket, amit az ügyfelek fizetnek meg – írja Bauer Tamás pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében.

2013. július 12. 15:39

Az ellenzéki politikus feltette a kérdést: „vajon Varga újabb nyilatkozata újabb terhek előhírnöke?”

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek adott interjújában úgy fogalmazott: jelenleg nincs olyan ok, ami miatt akár új adóintézkedéseket, akár új járuléknövelő lépéseket kellene hozni. „Ha csupán az államháztartás helyzetét nézem meg, akkor ez nem indokolná, hogy a reklámadót bevezesse a kabinet, természetesen ez nemcsak gazdasági kérdés, hanem társadalompolitikai is. A reklámok hatása a mindennapi életre, és az ehhez kapcsolódó közterhek nagysága túlmutat a gazdaságpolitikai felvetéseken” – mondta a tárcavezető.

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2013. július 12. 17:23
Az ellenzéki politikus feltette a kérdést: „vajon Varga újabb nyilatkozata újabb terhek előhírnöke?” Irigylem Bauer problémáit..
Gombóc XVI. Artúr
2013. július 12. 16:38
Degeneráltak Közössége...
Antigoné
2013. július 12. 16:28
Varga Mihály azt nyilatkozta, holnap nem várható eső. Rohanok ernyőt venni! Ugye, leépült agyú Bauer? Lehet ezt még alulmúlni?
anaphylaxiás sokk
2013. július 12. 15:56
A politikusoknak sok kategóriája van "A" - ez nyilván a legjobb, ogy-képviselő "B" - önkormányzati szint "C" - feltörekvő titánok / őrjöngő vénemberek D - Kategória - Bauerék Értitek, DK-ategória... :( Én kérek elnézést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!