Gyurcsány: Bőven 5 százalék fölött lennénk

2013. május 13. 20:51

Az EP-választáson külön-külön indulnak majd az ellenzéki pártok, ott majd lehet látni, hány százalékon áll a DK, mondta Gyurcsány Ferenc a Hírháttér Multimédiának adott interjújában. A hazai internet színfoltja, Molnár F. Árpád riporter a horogkeresztről is kérdezte a politikust.

2013. május 13. 20:51

„A DK szervezete kiépült. Sok helyen kiépítettebb, mint az MSZP-é. Első-második vagyunk az ellenzéki oldalon ebben a tekintetben” – fogalmazott Gyurcsány Ferenc, aki szerint pártja legnagyobb gondja az, hogy a legtöbben még mindig azt hiszik, hogy ő MSZP-s, ezért is van az, hogy az ő személyes támogatottsága magasabb, mint pártjáé. Gyurcsány úgy véli, nagyvonalúság és megértés bőven van benne, a célja, hogy létrejöjjön az összefogás.

„Ha külön indulunk, messze 5 százalék fölött leszünk” – mondta Molnár F. Árpádnak a volt miniszterelnök, aki szerint az EP-választáson erre sor is kerül majd.

A Hírháttér Multimédia riportere azt is megkérdezte, mi a véleménye Gyurcsánynak arról, hogy egy tüntetésről nemrég elvittek a rendőrök egy embert arra hivatkozva, hogy tábláján – melyen egy kukába dobott horogkereszt volt – tiltott önkényuralmi jelképet hirdet. Gyurcsány szerint túlbuzgó volt a rendőrség, ezt nem kellett volna.

Molnár F. búcsúzóul rákérdezett arra, hogy szélsőjobboldali-e Orbán. „Ezer rosszat gondolok Orbánról, de nem gondolom, hogy szélsőjobboldali. Használja a szélsőjobb eszméit a maga politikájához, ezért nem gondolom, hogy demokrata lenne a miniszterelnök. Az önkény embere, de szerintem nem fasiszta” – fogalmazott Gyurcsány.

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2013. május 14. 18:40
"pártja legnagyobb gondja az, hogy a legtöbben még mindig azt hiszik, hogy ő MSZP-s" Hát mert ennyike képessége van a szavazóbázisotoknak..
silvester
2013. május 14. 17:34
Ferke a fasiszta az te voltál és vagy komcsi emlőn nevelődött baloldali náci.2006 októberének hiteles történetét sokan tudják,látták mit tettetek.Tv egyenes adások és azok videói bizonyítják kik vagytok.A Magyar Nép ellenségei.
atila68
2013. május 14. 16:56
Ügyes, hiszen az EP választások az, ahol rendre a legalacsonyabb a részvétel, ami tudottan a kis támogatottságú és/vagy fegyelmezett 'kemény' maggal rendelkező pártoknak kedvez. Jó példa erre Dr. Bokros 'szélkakas' Lajos aki az MDF színeiben(?) rontja Magyarország szavahihetőségét immáron három esztendeje. Ezek szerint Ferenc EP képviselő szeretne lenni. Izgalommal várom ahogy Deutsch Tamást és Morvai Krisztinát fogja européer magatartásból korrepetálni.
kjkj945
2013. május 14. 16:24
Bösme hülyeségben ti már 500% felett vagytok!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!