Európa jövőjéről tart előadást a finneknek Orbán Viktor

2013. május 12. 09:55

Orbán Viktor vasárnap este Finnországba utazik, egynapos hivatalos látogatásra – tájékoztatta a miniszterelnök sajtófőnöke vasárnap az MTI-t.

2013. május 12. 09:55

Havasi Bertalan tájékoztatása szerint a kormányfő hétfő reggel a Helsinki Egyetem Aleksanteri Intézetében előadást tart Európa jövője címmel. A delegáció – melynek tagja Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára, valamint Gottfried Péter főtanácsadó is – ezt követően Jyrki Katainen finn miniszterelnökkel tárgyal, amit a két kormányfő közös, angol nyelvű sajtótájékoztatója követ – ismertette Havasi Bertalan.

Orbán Viktor Helsinkiben megbeszélést folytat Sauli Niinistö finn köztársasági elnökkel is – olvasható a sajtófőnök közleményében.

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2013. május 12. 12:38
Három napja indultak különvonattal a (finn) hallgatóságának tagjai. Végül senki nem fogadja majd Orbánt Finnországban, de a megalázás akkor durran, ha mindez az utolsó pillanatban derül ki. Így már senki nem mondhatja a kommunista multú Tavaresről, hogy rasszista, antihungaro alapon szerkesztett lejárató anyagot Magyarország ellen, hiszen ha a finnek is...
IgazságosIzomViktor.
2013. május 12. 12:22
Osztja az észt a forradalmár.Európa minket fog követni.De most még csak lediktátorozzák.
Basiliscus
2013. május 12. 12:12
Hátha a Nokia hoz egy kis píízt.
Godmachine
2013. május 12. 12:06
Elmagyarázod hogy hogyan fogjuk túlélni a polgárháborút amit most a nép fog majd elindítani!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!