Emmi: Nem engedünk a rendzavaróknak

2013. május 31. 14:19

Az emberi erőforrások minisztere arra utasította az oktatásért felelős államtitkárokat, hogy ne engedjenek semmiféle nyomásgyakorlásnak. A tárca ezt azután közölte pénteken az MTI-vel, hogy a Hallgatói Hálózat tagjainak egy csoportja „erőszakos módon berontott” a minisztérium Szalay utcai épületébe, megzavarva az ott dolgozók munkáját.

2013. május 31. 14:19

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) közleménye szerint Balog Zoltán miniszter az esetet követően arra utasította Klinghammer István felsőoktatásért felelős államtitkárt és Hoffmann Rózsa köznevelésért felelős államtitkárt, hogy ne engedjenek semmiféle nyomásgyakorlásnak munkájukban, mert a társadalmi párbeszédnek megvannak a törvényileg garantált és a minisztérium által létrehozott formái, amelyekben mindenki kifejtheti véleményét.

Az Emmi a dokumentumban hangsúlyozta: akinek valóban fontos a magyar köz- és felsőoktatás ügye, az nem a rendzavarásban, a provokációban és az erőszakban érdekelt, hanem a tisztességes szakmai vitában, amely például a miniszter által létrehozott Felsőoktatási kerekasztalon belül és azon kívül is folyik.

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
next mindig élni fog 7
2013. június 01. 07:34
FIDESZ jelszó! Nem engedünk senkinek, csak a vezérünknek! Kapják be! Hm!
Kvasztics Fedor
2013. május 31. 20:07
Anarchistákkal nem szokás tárgyalni. Pofán kell csapni őket. Ezt utálom ebben a hülye liberális áldemokráciában, hogy az ilyen hőbőrgők nem kapnak hónapokig emlékezetes és nehezen gyógyuló választ. Akinek mondanivalója van, az vezesse elő kultúráltan. A HaHának nincs, nekik csak a balhé kell, a polgárháborús ideológia mentén.
luminol
2013. május 31. 20:02
Könyörgöm legalább ezen a szent napon ne marakodjunk! Látszik ennek a mocskos Gyurcsány aknamunkájának az eredménye, azóta ugrik egymás torkának a magyar amióta ez a szélhámos bunkó betette a kezét Magyarországba! Inkább ünnepeljünk együtt! Mi a családdal (3 kisfiú, 3 kislány) este még egy tortát is felvágunk a Miniszterelnök úr tiszteletére, nagyon várják már a gyerekek. Persze a sütemény miatt, de a nagyobbak már tudják ki az az Orbán Viktor és nagyon büszkék rá! A középső fiam miniszterelnök akar lenni! A legnagyobb pedig pap. No, de nem akarok bizalmaskodni. Szép nap ez a mai! Isten is mosolyog ránk!
szabadhajdu
2013. május 31. 18:22
Lipócia libsi gyerekei mi a f@szt gondolnak magukról? Na elmennek.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!