Szalai Annamáriáért imádkoztak

2013. április 18. 18:54

Engesztelő szentmisét tartottak Szalai Annamáriáért, aaz NMHH, valamint a médiatanács múlt pénteken elhunyt elnökéért a Szent István-bazilikában csütörtök délután. A résztvevők kegyeletüket egy szál fehér virággal fejezték ki.

2013. április 18. 18:54

A szertartáson a családtagok mellett részt vett Orbán Viktor miniszterelnök, Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Mádl Dalma, néhai Mádl Ferenc köztársasági elnök özvegye, Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek, Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, Andrew Vajna kormánybiztos, L. Simon László, az Országgyűlés Kulturális és sajtóbizottságának elnöke, Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója, Gazsó L. Ferenc és Szabó László Zsolt vezérigazgató-helyettesek, Dobos Menyhért, a Duna TV vezérigazgatója, Medveczky Balázs, az MTV és Galambos István, az MTI vezérigazgatója, Balogh László, a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának elnöke, Belénessy Csaba, az MTI korábbi vezérigazgatója, valamint Bakondi György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője, Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója és Répássy Róbert, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára.

Szalai Annamária hosszan tartó, méltósággal viselt súlyos betegség után, 51 éves korában hunyt el.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2013. április 28. 07:58
holtakról jót vagy semmit. inkább a költségvetésért imádkoztak volna. igaz, azért nap mint nap lehetne...
röviden
2013. április 26. 12:14
És ostoba.
párizsi
2013. április 25. 12:41
Szép kis csapat! A Klub rádió vezetője is kapott meghívást? Áldjuk a lelkét, mert mindenki megfizet a tetteiért jól, vagy rosszul!
Fahrenheit 451
2013. április 23. 17:40
Van mit leimádkozni. A fennhatósága alatt Orbán hétszer annyi médiafelületet kapott, mint az ellenzék együttvéve. Aki közhivatalt pártcélokra használ, az országáruló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!