Elfogták Király Tamás gyilkosát

2013. április 10. 08:25

Szerda reggel Ózdon elfogták azt a férfit, akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy vasárnap hajnalban a lakásában megölte Király Tamás divattervezőt.

2013. április 10. 08:25

Szerda reggel háromnegyed hét körül Ózd Farkaslyuk nevű településrészen elfogták azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy április 7-én hajnalban Budapesten, a VIII. kerületi Baross utcai lakásában megölt egy 60 éves férfit – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján.

A rendőrség kedden azt közölte, hogy egy 39 éves budapesti férfit gyanúsít Király Tamás divattervező meggyilkolásával. L. J. arcképét a honlapján kedden tette közzé a BRFK. A rendőrség honlapján vasárnap megjelent közlemény szerint – amely akkor sem nevesítette Király Tamást – a 60 éves férfit otthonában olyan súlyosan bántalmazták vasárnap hajnalban, hogy a helyszínen meghalt.

Király Tamás avantgárd divattervező az 1980-as években kezdte karrierjét. A Vogue magazintól az ID-ig minden nagy divatmagazin publikált róla. Legutóbb március 22-23-án volt divatbemutatója Budapesten, az Elle Fashion Show keretében a Millenárison. Az utóbbi négy évben rendszeresen együtt dolgozott a Baltazár Színházzal, ahol értelmileg sérült színészek játszanak.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2013. április 10. 14:00
Nem hiszem, hogy gyilkosságért fogják tudni elitélni ezt az "arcot". Be fogja bizonyitani, hogy kérésre fojtogatta partnerét, aki csak a kelleténél jobban tekergette a nyakát. Király Tamással eggyel többen vannak azok, akik túlpödrött szexuális játékukba pusztulnak bele. Halála előtt soha nem hallottam Királyról. Pedig, ahogy most az általa tervezett ruhákat elnéztem, határozottan tehetséges volt. Se magánélete, se szexuális meggyőződése sem érdekelne, csak... Csak erősen felmerűlt bennem, mégis milyen értelmi, érzelmi szintje lehet annak, aki egy olyan szörnyűséget választ magának ágyába, mint ez az arc, aki a gyilkosa lett. El nem tudom képzelni, hogy süllyedhet oda egy (pláne egy formákhoz, vonalakhoz, megjelenéshez, szinekhez jól értő) ember, hogy ilyen arccal (meg az arcához tartozó értelemmel) bújjon ágyba, ölelje, adjon selyemkendőt a kezébe...
motoros
2013. április 10. 11:38
A pénz nem boldogít! A liberalizmus öl.
enes
2013. április 10. 10:21
A védőnek könnyű dolga lesz. Gyilkosság-e,ha maga engedi nyakára tekerni? A "halálos baleset" gyilkosság-e ( BTk értelemben ) ?
red label
2013. április 10. 10:19
Elfogatta a francia parlament a melegházasságot. Lassan háttérbe kerülünk, mert, úgy-ahogy normálisak vagyunk, és, lassan, lehúzhatjuk a rolót!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!