Beismerte Király Tamás megölését L. József

2013. április 11. 15:36

L. József beismerte, hogy ő fojtotta meg Király Tamás divattervezőt. Vallomásában kábítószer-függőségére és szellemi fogyatékosságára is hivatkozott.

2013. április 11. 15:36

L. József beismerte, hogy ő fojtotta meg Király Tamás divattervezőt, a büntetett előéletű férfi vallomásában kábítószer-függőségére és szellemi fogyatékosságára is hivatkozott – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi főosztályának vezetője a fővárosban tartott csütörtöki sajtótájékoztatón. Szigeti József elmondta: térfigyelő kamerák felvétele alapján megállapítható, hogy a 39 éves gyanúsított az utcán találkozott a 60 éves divattervezővel. Miután felmentek Király Tamás lakására, L. József szóváltás után bántalmazta, majd megfojtotta a művészt. Ezután a lakásban talált értékekkel elmenekült.

A főosztályvezető elmondta, hogy a férfi a szerdai elfogása után beismerő vallomást tett. Ebben kábítószer-függőségre, alkoholos befolyásoltságra, szellemi fogyatékosságra, valamint olyan, a felismerési képességét befolyásoló tényezőkre hivatkozott, mint a látászavar. Vallomása szerint nem ölési szándékkal ment a lakásba. Szigeti József újságírói kérdésre válaszolva megjegyezte, a nyomozás során eddig nem merült fel ezzel ellentétes információ.

Beszámolt arról is, hogy L. Józsefet kamerafelvételek alapján azonosították. Hozzátette: a hajléktalan férfi elfogásakor családtagoknál bujkált Ózdon. Azt, hogy L. József korábban miért volt büntetve, Szigeti József nem közölte, csak annyit mondott, hogy a három csapás törvény nem alkalmazható majd rá.

Szerdán a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján azt közölte, hogy aznap reggel Ózd Farkaslyuk nevű településrészén fogták el azt a férfit, akit azzal gyanúsítottak, hogy április 7-én hajnalban Budapesten, a VIII. kerületi Baross utcai lakásában megölt egy 60 éves férfit.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. április 12. 04:08
Azt írták hogy a divatguru világhírű volt ,nos ha annyira híres volt mit keresett nála egy hajléktalan korlátolt drogos ittas személy ,mikor a betörésnek semmi nyoma nem volt,ezt irták az ujságok .Majd másik cikkben a gyilkosnál talált tárgyak a divatgyurutól származnak,vagy szépítik a dolgot rablásnak álcázva ne tünjön szexindíttatásúnak ,még is divatgururól van szó ,,de hát ennyire lepukkant???.
orion
2013. április 11. 23:48
Nnna. Drogos, részeg, látászavaros!!!-ez már kívül esik az értelmezhetőségen ebben a konkrét esetben, hacsak nem azt jelenti, hogy a sötét utcán még tetszett neki a divatguru, a világos lakásban már nem.:)-,félhülye buzi, agresszív rablógyilkos-és öt gyereke van! Szerintetek milyen genetikai állományt sikerült átörökítenie? Csupa Einsteint csinált?
karakán
2013. április 11. 20:19
szerencse,hogy nincs cigóbűnözés,ugye kedves fajvédők! Az,hogy szellemifogyatékos,az már csak a hab a tortán,hisz a cigók belterjes szaporodása ezt is hozza magával,kb a 75% szellemitoprongy,aki meg nem az ,csak simán rabol,gyilkol és a többség által megteremtett javainkat pusztitja! ezért kell nekik több százmilliárdot adni,könyörgöm,Dunába öntött pénz!
libatolvaj
2013. április 11. 19:48
a buzik kénytelenek lesznek megtanulni szaporodni, mert ha nem kihalnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!