Lenhardt Balázsnak van szíve

2013. március 07. 11:22

A NOL TV tesztelte a honatyákat.

2013. március 07. 11:22

A NOL TV felmérte: hányan mennek el a parlamenti képviselők közül egy rosszulléttel küzdő ember mellett? Batka Zoltán újságíró öt lépésre a képviselők által is használt járdától játszotta el, hogy haldoklik.

Sem Wittner Mária, sem Bábiné Szottfried Gabriella, sem Hiller István, sem Kunhalmi Ágnes sem más képviselők nem segítettek rajta. Pedig akadt olyan is, aki jól megnézte a padon szenvedő férfit, többször is visszatekintve rá.

Egyedül Bertha Szilvia, a Jobbik képviselője, valamint Lenhardt Balázs egykori jobbikos, ma független képviselő lépett oda az újságíróhoz, hogy megkérdezze, rosszul van-e.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. március 09. 06:12
Amióta Szász Károlyt megverték egy MSZP-hez közelálló baseball ütövel, amikor kiszállt segíteni az elesett, az MSZP-hez közelálló kerékpárosnak, azóta nem segítenek az MSZP-hez nagyon közel álló NOL Tv-seknek. Hümm!
Next adósság
2013. március 09. 06:02
Én arra gondoltam volna hogy Teller Ede küldte a bajt a Népszabadságosra. Hümm!
Next adósság
2013. március 09. 05:59
Kuncze segített volna egy tablettával, hogy ne szenvedjen a Népszabós. Hümm!
Negyvenértelmiségi
2013. március 09. 02:39
Nem lesz ebből baja a népszabós újságírónak, hogy nácival fogott kezet, hogy emberként kezelt egy fasisztát, sőt mindjárt kettőt is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!