Jobbik: Mesterházy kiiratkozott a magyar emberek sorából

2013. március 21. 16:29

A Jobbik szerint Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a rasszizmus elleni világnap alkalmával kiadott közleményében a magyar hagyományokat gyalázza, és ezzel „végleg kiiratkozott a magyar emberek sorából”. Erről Murányi Levente, a Jobbik alelnöke ír csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleményében.

2013. március 21. 16:29

Mesterházy Attila csütörtöki közleményében úgy fogalmazott: „a rasszizmus körülöttünk, terjed és erősödik. A rasszizmus ott van a turulban, az árpádsávos zászlóban, ami mind a szélsőjobb szimbóluma”.

Murányi Levente szerint „épp Mesterházy közleménye rasszista és magyargyűlölő, ősi nemzeti jelképeink megbélyegzése nemzeti történelmünk megtagadásával és meggyalázásával ér fel, a magyar nemzeti közösségből való önkéntes távozással egyenlő”. A jobbikos politikus szerint kijelentésével a szocialista pártelnök rasszistának bélyegezte többek között a honfoglaló Árpád fejedelmet, az államalapító Szent István királyt, vagy a középkori lovagi kultusz vezéralakját, Szent László királyt.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gevurá
2013. március 21. 18:50
Azt kell hogy mondja, hogy a szokás szerint penetránsan nackó megfogalmazásból ezúttal némi igazság sejlik ki. Ugyan mi a fasz rasszista a turulban? Abba kéne már hagyni ezt a dedós gügyögést, ami mindenáron a lőcsszivattyú hungaristákhoz akarja a turult kapcsolni, mintha ők találták volna ki. A turul volt előttük is, van utánuk is, és lesz miutánunk is. Az égvilágon semmi köze a hungaristákhoz.
simonszól
2013. március 21. 18:36
Kiiratkozott a magyar emberek sorából?Miért?Eddig ide tartozott?
Monkey4you
2013. március 21. 18:26
Rasszizmus elleni világnap.... ------------ A kurva anyátokat, bögrések! Ma a költészet napja van!!! Bunkók!
kövérlaca
2013. március 21. 17:58
Hogy habzanak a benzinkártya magyarok,sejtik már az igazságot,röhejesen kevesen vannak.Látszott már október 23-án is,de most hogy Pontát akarták hazazavarni az volt igazán röhejes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!