Janics visszatérne Magyarországra

2013. március 11. 08:25

Mégsem külföldön folytatná pályafutását a háromszoros olimpiai bajnok kajakos.

2013. március 11. 08:25

A versenyző szándékáról levélben tájékoztatta Baráth Etelét, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnökét és az elnökséget: „El kell ismernem, hogy a magyar kajak-kenu sport és különösen a női kajak a legerősebb a világon” – többek között ez áll Douchev-Janics levelében, amelyben azt írja, hogy szándéka szerint Magyarországon folytatná a pályafutását.

A kajakos a levélben egyben bejelentette, hogy visszavonja a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetséghez benyújtott versenyzési engedély kérelmét, vagyis egészen biztosan nem akar más ország színeiben kajakozni.

Az MKKSZ még októberben úgy döntött, 150 ezer eurót kér Douchev-Janics versenyzői engedélyének kiadásához, aki a londoni olimpia után jelezte, hogy a jövőben ismét szerb színekben szeretne indulni.

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SoukySanjay
2013. március 11. 10:47
Gondolom apukáját egy fillérért lerendezné.Maradjon csak ott,ahol van.amikmor elment,nagy volt a pofája.lehetne azt ismondani,hogy felégettte magamögött a hidat.
Gumimaci
2013. március 11. 10:38
Kiváncsi vagyok, Orbán Viktor milyen döntést hoz az ügyben. Remélem nem lesz szőrös szívű, oszt visszaengedi Natasát.
Natty Bumppo
2013. március 11. 10:37
Az előbb már tripláztam is :)
Natty Bumppo
2013. március 11. 10:37
Az előbb már tripláztam is :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!