Győrben folytatja Janics

2013. március 12. 15:29

Győrben folytatja kajakos pályafutását a háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa, aki a hétvégén tudatta a hazai szövetséggel (MKKSZ), hogy mégsem szerb, hanem magyar színekben versenyezne a jövőben.

2013. március 12. 15:29

Farkas Dávid, a sportoló szóvivője kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Janics szóban megállapodott a Graboplast Győri Vízisport Egyesülettel az együttműködésről, a szerződés aláírására azonban csak április 10-e körül kerül sor, miután a versenyző hazatér a portugáliai edzőtáborozásáról.

A kajakos a levélben – melyet hétfőn hozott nyilvánosságra az MKKSZ – bejelentette, hogy visszavonja a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetséghez (ICF) benyújtott versenyzésiengedély-kérelmét, vagyis egészen biztosan nem akar más ország színeiben kajakozni. A szabályok szerint Janics csak két év kihagyás után indulhatott volna szerb színekben.

A versenyző őszi távozása előtt a Démász-Szeged színeiben kajakozott.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2013. március 12. 17:45
Ez a magyar mentalitás! (Tisztelet az egyenesgerincű keveseknek!)
a púpos
2013. március 12. 17:14
Zavarják ki az országból!
a púpos
2013. március 12. 17:06
Mi van élősködő!! Lapodnál publikálsz??
Akitlosz
2013. március 12. 16:28
Nem ér és nem érdemel ez a nő ennyi pénzt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!