Lefokozzák Hoffmann Rózsát

2013. február 12. 09:37

Kettéválasztaná az oktatási államtitkárságot Balog Zoltán. Az emberi erőforrások minisztere Hoffmann Rózsától elvenné a felsőoktatást, és a jövőben közoktatásért felelős államtitkárként tevékenykedhetne tovább – írja az Origo.

2013. február 12. 09:37

A felsőoktatással kapcsolatos ügyek kommunikációja után magától a területtől is elválasztja az emberi erőforrások minisztere Hoffmann Rózsát – értesült több forrásból az Origo. Balog Zoltán ugyanis ketté választaná az oktatási államtitkárságot, és a jövőben külön államtitkár felügyelné a közoktatást (köznevelést), illetve a felsőoktatást. Az Origo információi szerint amennyiben elvállalja, úgy Hoffmann Rózsa lehetne a közoktatásért felelős államtitkár, a felsőoktatást pedig egy egykori rektor felügyelhetné.

Az oldal szerint a miniszterelnök, és Balog Zoltán miniszter is elégedett Hoffmann Rózsával, a felsőoktatás esetében sem ő volt a bajok forrása. Ugyanakkor az ő neve forrt össze a népszerűtlen intézkedésekkel, és nem sikerült megtalálnia a közös hangot sem a rektorokkal, sem a hallgatókkal.

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2013. február 12. 16:18
Azok figyelmébe, akiknek a teljes érvkészlete kimerül abban, hogy a "népszabadság/hvg értesülése, így egyértelmű hazugság": Hoffmann kedden tartott volna sajtóbeszélgetést. Ez az esemény azonban elmaradt, helyette egy sajtóközleményt osztottak ki az újságíróknak. Eszerint Hoffmann Rózsa maga kérte a két terület szétválasztását, és az ő kérésére kerestek államtitkárt a felsőoktatés területére. Hoffmann - aki maga nem jelent meg az eseményen - a szöveg szerint várja a jó együttműködést Klinghammer Istvánnal.
Selamat
2013. február 12. 14:45
Puszilom azt azt a négy maszopos vénasszonyt, akiket rámállitottak, hogy véleményeimre negativokat kattintsanak: cuppi cuppi nektek :) A jövőben azonban figyeljetek már arra, hogy ha mindig 4 negativ klikket hoztok össze, abból azonnal kiderül, hogy négyen vagytok, és hogy közösen ügyködtök! Szerencsétlen marhák :DDDD
Soma
2013. február 12. 13:55
Nagyon szép! A mocsok kezd felülkerekedni , kormányzati segítséggel?
Yuing
2013. február 12. 13:43
A barom főnökét mikor fokozzák le ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!