Kubatov-videó: nyomozást indított a rendőrség

2013. február 17. 13:52

A Jobbik feljelentése alapján a rendőrség nyomozást indított a Kubatov-videó ügyében. A Somogy megyei rendőr-főkapitányság választás rendje elleni bűncselekmény bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoz.

2013. február 17. 13:52

„A Btk. 211. §-ába ütköző választás rendje elleni bűncselekmény bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a Jobbik feljelentése alapján a decemberben az interneten megjelent Kubatov-videó miatt” - olvasható a Jobbik vasárnapi közleményében.

Az ellenzéki párt szerint Kubatov Gábor legutóbb kiszivárgott oktatófilmje újabb bizonyíték a Kubatov-listák törvénytelenségére, a Fidesz pártigazgatójának gátlástalanságára. A Jobbik a közleményében felszólította a kormányt, hogy „az újabb botrány árnyékában hagyjon fel a nemzeti konzultációnak nevezett propagandával és adatgyűjtéssel, miután nyilvánvalóvá vált, hogy ki listázza a magyar állampolgárokat kartonnal és vonalkóddal látva el őket”. A közlemény szerint a párt aggodalommal figyeli, hogy politikai nyomás nem fogja-e befolyásolni a büntetőeljárást.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a Jobbik közleményében jelzett rendőrségi nyomozás megindításáról vasárnap nem adott tájékoztatást, írja a távirati iroda.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2013. február 17. 21:55
Szervezett választási csalás. Gerinctelen senki az, aki ezt védi. A jobboldal erkölcsi hulla lett.
toportyántiszteletes
2013. február 17. 19:45
Vajon mi a répa tartott ennyi ideig ezeknek,színt akartak váltani,beállni vissza a műjobboldal mellé?
imres
2013. február 17. 18:53
A szélsőségesek körében nagy a lelkesedés, de lesz még itt bazmegolás, ha a rendőrség megkapirgálja a szélsőjobb és a szélsőbal listáit.
HSL
2013. február 17. 17:11
természetesen megállapítják a nyomozás után, hogy a dzsobbik csalt, a zorbán meg helikopter
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!