Kerényi sörözőt álmodik a Parlamentbe

2013. február 22. 09:15

A miniszterelnöki megbízott elképzelései szerint söröző, kápolna és házasságkötő terem is lehetne a Parlamentben.

2013. február 22. 09:15

A miniszterelnöki megbízott a Demokratának adott interjúban úgy fogalmazott: a Parlament épülete olyan nagyszerű, hogy bármit tesznek be, garantált a siker. Kerényi a parlamenti teraszokra kávéházakat, a pincékbe sörözőket, a csarnokokba kiállításokat álmodott. A megbízott a Blikk megkeresésére fenntartotta a Demokratának tett kijelentéseit, ugyanakkor a bulvárlap kérdéseire nem válaszolt.

A bulvárlap megkereste az ügyben a Wachsler Tamást is, a Kossuth tér felújításáért felelős Steindl Imre program vezetőjét, ám egyelőre nem érkezett tőle válasz. Az Országgyűlés Hivatala ugyanakkor azt közölte, nem tudtak arról, hogy söröző nyílna a Parlamentben. Hozzátették, a jövőbeni parlamenti látogatóközponthoz terveznek kiszolgálólétesítményeket.

 

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. február 22. 14:23
Csak csináljanak sörözőt! Legalább lesz mire fogni a sok hülyeséget, ami az ülésteremben elhangzik. Szanyinak személyre szóló bárszéket!
gubenc
2013. február 22. 14:04
Nem támogatom. Helyette legyen tornaterem a hályas lúdtalpas képviselőknek és képvieslő asszonyoknak heti öt kötelező tesi órával! Meg egy motel rész, ahol a Jobbikos képviselők ledöfhetik a jó roma gárékat.
vigyor
2013. február 22. 13:15
"Kerényi a parlamenti teraszokra kávéházakat, a pincékbe sörözőket, a csarnokokba kiállításokat álmodott. " Javaslom, hogy masszázs szalont is tervezzen be Kerényi, és akkor haza se kell menniük, a tisztelt honszüleinknek. Úgysem foglalkoznak mással, mint egymás baszogatásával....
röviden
2013. február 22. 12:35
További cikkeink a rovatból: Undorító! Döglött madár volt a salátában Megölte és elásta feleségét, hogy a szeretőjével lehessen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!