Elismerte Bándy Kata megölését P. László

2013. február 18. 10:04

A vádlott a hétfőn kezdődött büntetőperben elismerte a gyilkosságot, de tagadta azonban, hogy az úgy történt volna, ahogy a vádiratban szerepel.

2013. február 18. 10:04

Elismerte Bándy Kata rendőrségi pszichológus megölését P. László a Pécsi Törvényszéken hétfőn kezdődött büntetőperben. A vádlott azt vallotta: megölte a nőt, tagadta azonban, hogy a bűncselekmény úgy történt volna, ahogy az a vádiratban áll.

Az aljas indokból elkövetett emberöléssel és kifosztással vádolt férfi az ügyészség szerint tavaly július 8-án, hajnali két órakor pécsi, Dugonics utcai lakása előtt megszólította, majd egy játszótérre kényszerítette áldozatát. Ott közösült vele, és közben, hogy ellenállását megtörje, a táskája vállszíjával megfojtotta.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya őrnagy
2013. február 18. 17:42
Fura, mert a szexuális indittatást akkor még tagadták: Virrasztás Bándy Katáért Szerző: coMMMunity / 2012. július 19. csütörtök Bándy Kata július 8-án tűnt el, majd ezt követően július 11-én holtan találták. Katát szexuális indíttatásból támadták meg, majd megölték. A tettest őrizetbe vették, később pedig bevallotta a gyilkosságot. Az elkövető etnikai hovatartozása az utóbbi napokban sajnos rasszista indulatokat szított, elvonva a figyelmet arról a tényről, hogy Bándy Kata megölése a nemi alapú erőszak esete. ... A következő szervezetek csatlakoztak eddig a szombati megemlékezéshez: commmunity.eu – a Méltóságot Mindenkinek Mozgalom (MMM) közösségi oldala, Magyar Helsinki Bizottság, Kugler Art Szalon, MONA Magyarországi Női Alapítvány, NANE Egyesület (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület), Romani Design, Romaversitas Alapítvány, Uccu Alapítvány, X Kommunikációs Központ. http://www.commmunity.eu/2012/07/19/virrasztas-bandy-kataert/
csárly
2013. február 18. 16:27
Máglyát a rétiniggernek!
Fakutya őrnagy
2013. február 18. 15:32
Baszásért gyilkolni ma, amikor minden nő kapható... Hát bazmeg...
peti
2013. február 18. 12:23
egysegelem pedig egy ocska provokator, de hat ez a tobbseg szamara nyilvanvalo, nem kell etetni oszt annyi. egy niemand, aki nevtelenul irogatja a provokativ es gyerekes marhasagait, amiket eloben kulturemberek kozott nyilvan nem merne hangoztatni, mert megvetes lenne az osztalyresze. ilyen helyeken meg elvezi a "vitat", amit kiprovokal, mert legalabb foglalkoznak vele, de hat az is marha, aki belemegy ;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!