Karácsony: A Fidesz egyszerre csatár és bíró

2013. január 13. 11:28

Az LMP-s politikus szerint van még fogás a választási törvényen a regisztráció eltörlése után.

2013. január 13. 11:28

Az LMP frakcióvezető-helyettese a Fideszre utalva azt mondta: nem jó, ha valaki egyszerre bíró és csatár is a pályán. „Mi készek vagyunk arra, hogy ismét hülyét csináljunk magunkból, és keressük a konszenzust a Fidesszel, mert a választók ezért küldtek be minket a parlamentbe” – magyarázta az ATV-nek a politikus.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Geo
2013. január 14. 16:45
Amúgy Karácsony Gergely téved, illetve nem pontos: mert ezen kívül még program-felelős is, s megmondja, hogy éppen kézi- vízilabda, vagy netán fociszabályok szerint folyik a meccs - ráadásul gyakorta visszamenőlegesen...
orbán(c)
2013. január 14. 11:13
Recseg-ropog a rezsim.
lelánczi
2013. január 14. 09:24
Semmi nem változtat azon a tényen, hogy a Fidesz meghekkelte a jogállamot és a demokratikus berendezkedés bizonytalanságait kihasználva autokrata diktatúrát (centrális erőteret) hozott létre. Ez az államforma stabilnak látszik, amíg a diktátor stabil, de a történelem tanúsága szerint a vége mindig katasztrófális összeroppanás. Aki itt még Orbánista, az gondoljon arra is, mi lesz vele utána. (Bizalmas információk szerint a Fidesz vezérek már mentik kifele a vagyonukat.)
BőröndÖdön
2013. január 13. 21:09
Konszenzus a fidesszel??Majd 2014-után...esetleg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!