Visszautasítja a CET és a CÖF, hogy „álcivilek” lennének

2012. december 19. 14:21

A Civil Együttműködési Tanácskozás és a Civil Összefogás Fórum visszautasítja, hogy nem létező, vagy nem civil szervezeteket jelenítenének meg.

2012. december 19. 14:21

A Civil Együttműködési Tanácskozás (CET) és a Civil Összefogás Fórum (CÖF) több mint ezer aktívan működő magyarországi és külföldi közösség megjelenítői, és mint ilyenek visszautasítják azokat a médiában megjelent utalásokat, amelyek szerint ezek a szervezetek nem is léteznek, illetve nem számítanak civilnek – közölte a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szerdán az MTI-vel.

A közleményben azt írták, hogy az elmúlt hetekben több médiumban és internetes portálon megkérdőjelezték a CET létezését, illetve „álcivilnek” állították be a szervezeteket. Erre reagálva jelezték: a két szervezet magyarországi és külföldi, közügyek mellett állást foglaló szervezeteket tömörít, van elfogadott alapszabályuk, szervezeti és működési szabályzatuk, valamint demokratikusan megválasztott elnökségük.

A két szervezet elnöksége által szignált dokumentumban hangsúlyozták: munkacsoportjaik aktívak. A CET és a CÖF célja a magyar nemzet összetartozásának erősítése, információcsere a mindenkori kormánnyal, majd konstruktív kritika és a támogatás megfogalmazása. A tájékoztatás szerint évzáró, közös munkaértekezletük döntése értelmében megkezdték a 2010-ben a Fidesz-KDNP-nek átadott társadalmi szerződés megvalósításának értékelését. A „Kárpát-medence támogató szervezeteivel” együttműködve, 2014-re elkészítik a nemzeti társadalmi szerződést – tették hozzá.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
G. Pantyelejevics
2012. december 19. 18:46
Ki a az agyhalott aki ezt a szart még megeszi? Ehhez mennyire kell debilnek lenni? Egész egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy létezik olyan szellemi mélység, ahova ezek kalibrálják a szövegüket.
HSL
2012. december 19. 18:22
békatüntetést, ideje kizavarni a fityelitasz/iksz gyerkőcöket a Kedves Vezért éltetni, valahogy így: http://www.youtube.com/watch?v=HJaE6Qq_jHg
tarackos
2012. december 19. 17:56
Én elhiszem, hogy civilek vagytok. Fizetett civilek...
6qwasyx
2012. december 19. 17:51
Szükség lesz megint egy békaügetésre, mert forró lett a pite a fidesznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!