Tandíj: felfüggesztették az ülősztrájkot Szegeden

2012. december 11. 10:03

A sztrájkbizottság arra való tekintettel döntött így, hogy B. Nagy László kormánymegbízott ígéretet tett rá, kérdéseikre válaszolni fog, kéréseiket tolmácsolja, s reakciókról méltányos időben tájékoztatja a demonstrálókat.

2012. december 11. 10:03

Felfüggesztették ülősztrájkjukat kedden reggel a szegedi hallgatók és oktatók, akik a Csongrád Megyei Kormányhivatal épületében a felsőoktatást érintő kormányzati intézkedések miatt kezdtek demonstrálni hétfőn. A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) hallgatói önkormányzatának tájékoztatása szerint a sztrájkbizottság jóindulata kifejezéseként ideiglenesen függesztette fel a tiltakozó akciót, arra való tekintettel, hogy B. Nagy László kormánymegbízott ígéretet tett rá, kérdéseikre válaszolni fog, kéréseiket tolmácsolja, s reakciókról méltányos időben tájékoztatja a demonstrálókat.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a sztrájkbizottság a további lépésekről az ígért válasz ismeretében dönt. Az ülősztrájk felfüggesztése nem jelenti más, hasonló akciók szüneteltetését.

Hétfő délben három szegedi oktató és negyven szegedi egyetemista kezdett tiltakozó akcióba a Csongrád megyei kormányhivatal épületében.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!