Libération: A diákok meggyengítették Orbánt

2012. december 21. 14:53

A magyar diákok meggyengítették Orbánt címmel közölt tudósítást a hallgatói tiltakozásról a Libération.

2012. december 21. 14:53

A francia baloldali napilap szerint a diákoknak sikerült az, ami eddig senkinek sem: meghátrálásra kényszerítették Orbán Viktort. Kormányra kerülése óta – mint a lap fogalmaz – a konzervatív jobboldal tekintélyelvű vezére a kétharmados többségét arra használta, hogy ellenőrzése alá vonja a közszolgálati médiát, megszavaztassa a szabadságjogokat sértő alkotmányt és a demokratikus intézményrendszert féken tartsa.

A két hete országszerte folyó diáktüntetések, amelyek a héten átterjedtek a középiskolákra is, viszont kompromisszumra késztették a miniszterelnököt – hangsúlyozta a lap.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarok Pásztora
2012. december 21. 23:31
Hajrá Magyarország ! Hajrá Magyarok ! Vagy: Minden Magyar felelős Minden Magyarért ! Vagy: Nem kell komcsi-liberál szabadság ! Jó nekünk a magyar is !
1120
2012. december 21. 22:46
Ó, hát hogyne...teleszarta a gatyáját, mi? :DDD
Magyarok Pásztora
2012. december 21. 21:49
Az, k.andrea meg k.olga. Nem tudják már milyen kínban szenvedjenek. Affekta, komcsi-liberál ganaj. ron werber kreatúrái. Most ők ketten lesznek a 2002-es luciferek. Remélem mindenki emlékszik. Marad a jelszó: Hajrá Magyarország ! Hajrá Magyarok !
Alarik
2012. december 21. 21:44
"Kormányra kerülése óta – mint a lap fogalmaz – a konzervatív jobboldal tekintélyelvű vezére a kétharmados többségét arra használta, hogy ellenőrzése alá vonja a közszolgálati médiát, megszavaztassa a szabadságjogokat sértő alkotmányt és a demokratikus intézményrendszert féken tartsa" Milyen jó, hogy a diákokon felbuzdúlva ismét leírhattátok magyarországi spanjaitok viktatúra-mantráit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!